TRACE Urban viert de verjaardag van Ariana Grande met een exclusieve dag!

Muziek | Op 26 juni blaast Ariana Grande 27 kaarsjes uit! Ter gelegenheid van haar verjaardag wijdt TRACE Urban (kanaal 395) een speciale dag aan deze zelfverklaarde 'Dangerous Woman'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 26 juni staat Ariana Grande in de schijnwerpers. De zangeres is slechts 27 lentes jong, maar is desondanks een gevestigde waarde in de popwereld, dankzij haar engelenstem en indrukwekkende vocale uithalen. Is het dezer dagen nog mogelijk om de radio aan te zetten zonder op één van haar hits te stuiten?

De jongedame heeft al heel wat fraaie samenwerkingen met gerenommeerde artiesten op haar actief, zoals met Childish Gambino, Mac Miller, Big Sean, Iggy Azalea en recent nog Justin Bieber, voor de hit 'Stuck with you'. De bijhorende muziekclip speelde zich af in volle quarantaine, met behulp van video's ingestuurd door fans en exclusieve beelden van de twee artiesten in hun thuisomgeving.

Naast een geroemde zangeres is Ariana Grande ook een uitstekend actrice en zakenvrouw. Ze is van vele markten thuis, hetgeen van haar een rolmodel maakt voor jonge meisjes overal ter wereld.

Mis deze speciale Ariana Grande-dag niet op TRACE Urban (kanaal 395)!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top