Waasland-Beveren beloont twee van haar beloftenkampioenen met een profcontract

Sport | De beloften van Waasland-Beveren speelden afgelopen seizoen kampioen in de B-reeks. Twee van de grondleggers van die titel werden nu beloond met een profcontract. Vladimir Van De Wiel - Novinchanova en Nikola Pejcic tekenden een contract tot 2022 met optie voor een extra jaartje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van De Wiel - Novinchanova is een 20-jarige rechtsachter die vorig seizoen al even van het grote werk mocht proeven tijdens de winterstage van de Waaslanders. Pejcic is een 20-jarige defensieve middenvelder die sinds het begin van de voorbereidingen zijn kans kreeg in het A-elftal en nu dus beloond werd met een profcontract. Beiden hebben - ondanks hun wat Oost-Europese naam - de Belgische nationaliteit.

"Van De Wiel en Pejcic zijn twee versterkingen met het oog op de toekomst", klinkt het op de officiële website van de club. "In het verleden is al gebleken dat de visie van jong en Belgische spelers loont en dat ze op termijn hun meerwaarde voor Waasland-Beveren tonen. Uiteraard is het van een enorm groot belang om goed met deze talenten om te gaan. De club is ervan overtuigd dat ze onder de vleugels van onze deskundige staf de nodige stappen zullen zetten!"

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top