Rock Werchter for LIVE2020 en Proximus Pickx organiseren alternatief festival

Rock Werchter | Van 2 tot 5 juli kan je in het Festivalpark in Werchter terecht voor een alternatieve editie van Rock Werchter ten voordele van LIVE2020, de steunactie voor de zwaar getroffen livemuzieksector. Naast zomerbarconcerten die coronaproof zijn en een virtuele show op de slotdag, haalt Proximus Pickx de beste Rock Werchter-optredens van de voorbije jaren boven en kan je ook nog tickets winnen voor een Secret Festival.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Secret Festival voor Proximusklanten

Nog voor de zomerbar haar deuren openzet voor enkele concerten, kunnen enkele gelukkige Proximusklanten al genieten van het Secret Festival. Namen kunnen we nog niet verklappen, maar het exclusieve muziekfestijn zal een volledig Belgische line-up kennen. Het enige wat je als klant moet doen, is surfen naar deze link en meedoen aan de wedstrijd. Op zaterdag 4 juli om 20u kan je het Secret Festival herbeleven op Proximus Pickx Live en op het web.

Zomerbarconcerten

Daarna is het tijd voor de Rock Werchter Zomerbar, die onder de North West Walls torens in het Festivalpark te vinden zal zijn. Op donderdag 2 juli treedt Selah Sue op, vrijdag 3 juli is Tourist LeMC aan de beurt en op zaterdag 4 juli mag de band Bazart het beste van zichzelf geven. Telkens treden de artiesten op om 15u30 en 20u30. Per show werden er 200 tickets voorzien, maar die raakten in een sneltempo uitverkocht. Geen ticket kunnen bemachtigen? Geen nood, de optredens van Selah Sue en Tourist LeMC zullen te zien zijn op Proximus Pickx Live en gestreamd worden op onze website, respectievelijk op donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli om 20u.

Best of Rock Werchter

Daarnaast brengt Proximus Pickx een selectie van de beste concerten uit de archieven van het festival. Dit op donderdag 2 juli, vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli, zowel op Proximus Pickx Live als online. Op zondag 5 juli om 18u volgt nog een laatste Best of concert vlak voor de uitzending van de Rock Werchter for LIVE2020-show. 

Rock Werchter for LIVE2020-show

Naast de bovengenoemde concerten kan je op zondagavond 5 juli kijken naar optredens van Arno, Emma Bale, Glints, SONS en Eefje de Visser. Deze show zal niet op de weide zelf bekeken kunnen worden, maar wordt wel live uitgezonden op Proximus Pickx, Canvas en op de website van Rock Werchter. Ook online kan je meegenieten vanaf 20u10! 

Uit solidariteit met de muzieksector

Via al deze initiatieven willen de organisatoren van Rock Werchter tijdens dit festivalweekend fondsen verzamelen voor LIVE2020, het solidariteitsfonds van de livemuzieksector.

Overzicht: Zo beleef je Rock Werchter op Proximus Pickx Live en op Pickx.be 

Donderdag 2 juli
16u: Best of Rock Werchter – Mahalia
18u: Best of Rock Werchter – The Lumineers
20u: Live show zomerbar – Selah Sue
22u: Best of Rock Werchter – The Cure

Vrijdag 3 juli
16u: Best of Rock Werchter – Rag 'n'Bone Man
18u: Best of Rock Werchter – The Script
20u: Live show zomerbar – Tourist LeMC
22u: Best of Rock Werchter – Stromae

Zaterdag 4 juli
16u: Best of Rock Werchter – George Ezra
18u: Best of Rock Werchter – Nothing But Thieves
20u: Rock Werchter – herbeleef het Secret Festival van 1/7
22u: Best of Rock Werchter – Gorillaz

Zondag 5 juli
18u: Best of Rock Werchter – Placebo
20u10: RWforLIVE2020 TV show

Concert gemist? De Best of Rock Werchter concerten en shows van het Secret Festival zijn nog tot 7 dagen nadien beschikbaar via onze VOD catalogus en op het web.

Surf naar www.rockwerchter.be voor meer info.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top