Thibaut Courtois racet tegen bekende Fransen op F1 2019-evenement van First Team

Nieuws | Je kende hem waarschijnlijk al als een legendarische keeper, maar weet je ook dat hij fan is van de game F1 2019? Thibaut Courtois, de keeper van onze Rode Duivels gaat op 16 juni 2020 om 21u het circuit op met de grootste namen uit de Franse sportwereld zoals Tony Parker, Charles Leclerc, Antoine Griezmann en Rudy Gobert!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Courtois is een van de favorieten voor de competitie georganiseerd door First Team. Het evenement, dat oorspronkelijk gepland was voor dinsdag 2 juni, werd uitgesteld na de dramatische gebeurtenissen in de Verenigde Staten.

Het belooft een onvergetelijke avond met wereldberoemde namen te worden voor zowel de liefhebbers van traditionele sporten als voor de liefhebbers van esports!

Professionele spelers van de traditionele sporten hebben steeds meer belangstelling voor esports. De actuele gezondheidscrisis draagt in grote mate bij aan de ontwikkeling van deze cross-platformverbinding. Het valt niet meer te ontkennen dat esports zich buiten de natuurlijke grenzen van het digitale tijdperk ontwikkelt en deze avond is daar een perfect voorbeeld van. Want de sterren zijn niet alleen de grote namen die je vaak ziet, ook andere namen vallen op zoals Gotaga (erkend kampioen in Frankrijk met zijn ongeëvenaarde staat van dienst binnen esports) of Yann CJ-23, streamer van NBA 2K of van motorsport op onder andere F1 2019.

Waar kan je naar de races kijken?

Er zijn verschillende kanalen waarop je de wedstrijden kan volgen. First Team heeft zijn eigen Twitch-kanaal, maar je kan de competitie natuurlijk ook volgen op het account van een atleet. We hopen alvast dat Courtois de races live zal uitzenden via zijn persoonlijk Twitch-kanaal.

We zullen ongetwijfeld spannende wedstrijden en een hoog niveau te zien krijgen gedurende de hele avond! Maar stiekem hopen we natuurlijk dat Thibaut Courtois op de hoogste trede van het podium zal komen te staan.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top