Series bij de vleet deze zomer op FOX!

Series | Deze zomer pakt FOX uit met ‘Summer of Series’. De spannendste zomer beleef je dit jaar niet op vakantie, maar gewoon thuis op de bank! Een greep uit het aanbod…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Family Guy 8
Vanaf 7 juli

Elke dinsdag om 20.35 een dubbele aflevering.

De animatieserie ‘Family Guy’ is wereldwijd bekend dankzij haar vlijmscherpe humor en hilarische personages en bereikte zo al snel een cultstatus bij fans. De Fox-serie werd in 1999 door Seth MacFarlane bedacht en won sindsdien maar liefst 8 Emmy Awards.
Met dit seizoen gaststemmen van Drew Barrymore, Lauren Conrad, Robert Downey Jr., Rob Lowe, Hugh Hefner, Will Ferrell, Jay Leno, Jimmy Kimmel, Kiefer Sutherland, James Woods, Tom Brady en de legendarische rockgroep KISS.



The Unit

Vanaf 20 juli

Elke maandag om 21.25 een dubbele aflevering.

In het action-packed 'The Unit' gaat een geheim Special Forces-team op undercovermissie over de hele wereld. De levensbedreigende situaties zorgen voor een uniek broederschap. De angst en de onzekerheid bij het thuisfront weegt soms zwaar en de vrouwen kunnen enkel bij elkaar terecht voor troost en advies. Voor nieuwe elite-rekruut Bob (Scott Foley) en zijn zwangere vrouw Kim (Audrey Marie Anderson) is het een hele aanpassing aan dit geheime leven.



The X-Files 6

Vanaf 23 juli

Elke donderdag een dubbele aflevering om 20.35.

De legendarische sci-fi serie "The X-Files" landt deze zomer op FOX. Wat begon als een cult-hit in 1993 is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De show won twee Golden Globes voor Beste Dramaserie, de prestigieuze Peabody Award en werd maar liefst 61 keer genomineerd voor een Emmy, waarvan de show er 15 verzilverde. Donderdagavond wordt dus jouw vaste afspraak met Scully en Mulder op FOX, voor een avond vol mysterie en nostalgie met dubbele afleveringen van The X-Files.



FOX is beschikbaar op kanaal 65 in de tv-optie Family op TV van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top