De zomer op Pebble TV: sprookjes, vriendschap en vakantie!

Kids | Pebble TV heeft ook deze zomer heel wat leuks in petto voor onze jeugdige kijkers. Zo vieren we onder andere de Dag van het Sprookje en de Dag van de Vriendschap. Een greep uit het programma in de maand juli!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Andere landen weekend

De zomervakantie is begonnen en bij Pebble TV staan de Wereldweken centraal in juli. Pebble TV zendt op zaterdag 4 en zondag 5 juli van 8u30 tot 10u en van 11u tot 12u30 een aantal speciale, zomerse programma’s uit, zoals Chloe’s Toverkast, Nijntje Europa, Verre oosten, Noordpool en Afrika en Groetjes uit…! Kijk ook zaterdag 4 juli vanaf 19u30 naar de zomerse film Marco Macaco.

Chloe’s toverkast
"Alles is mogelijk in mijn wereld". Als Chloe en haar vriendjes rustig aan het spelen zijn in Chloe’s slaapkamer komt ineens haar Toverkast tot leven. Chloe opent de kast en ontdekt een verkleedkostuum voor elk nieuw avontuur in sprookjesland, de woestijn of de ruimte! Ga jij samen met Chloe en haar vriendjes mee op reis naar een wereld vol fantasie?

Marco Macaco
Strandwacht Marco probeert het hart te winnen Lulu. Maar zijn grote rivaal Carlo bouwt een gigantisch aapvormig casino aan het strand. Lulu is helemaal gefascineerd door Carlo. Dan gaat Marco op onderzoek en ontdekt dat Carlo niet deugt…

Dag van het Sprookje

Op dinsdag 7 juli is het de Dag van het Sprookje. Pebble TV zendt dan de hele dag sprookjesachtige afleveringen uit, zoals Dibo de Wensdraak en betoverende afleveringen van The Fairy Taler. Ook kun je kijken vanaf 15u naar de film Pinokkio en de keizer van de nacht en vanaf 20u naar de film Sneeuwwitje, nog lang en gelukkig.

Dibo de Wensdraak
Dibo is een lieve, grote, zachte, paarse draak. Samen met zijn vriendjes woont hij in Knuffelland waar dromen uitkomen. Dibo geeft graag cadeaus en beleeft veel avonturen. Hij is de grote broer waar veel kinderen van dromen.

The Fairy Taler
Laat je betoveren door de magie van de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen. Leef mee met de magische wereld van draken, prinsessen en heksen in een wereld vol goed en kwaad, liefde, geluk en plezier.

Pinokkio en de keizer van de nacht
Nu Pinokkio al een jaar een jongen van vlees en bloed is, gaat hij stiekem naar het mysterieuze circus. Samen met zijn vriendjes zoekt hij een magische muziekdoos. Maar de kwade Scalawag en de Keizer van de Nacht willen het kleinood ook bemachtigen.

Bijenweekend

Op zaterdag 11 en zondag 12 juli zijn het de open imkerdagen en dus is het bijenweekend. Pebble TV is op bezoek geweest bij imker Erik en die heeft ons heel wat verteld én laten zien over bijen. Pebble TV zendt dit weekend speciale afleveringen zoals De Zusjes Mol, Professor Balthazar en Boes.

De Zusjes Mol
Deze vrolijke zusjes ontdekken de wereld om zich heen, leren over de wolken, over de mist, de regen en de modder, maar ook over appelbloesem in de lente, de speelse eekhoorntjes, het zachte mos en nog veel meer. Ze zijn altijd in voor een pretje!

Boes
Boes is een grote, oer-Hollandse os met een droge kijk op zaken. Hij heeft heel wat te stellen met de dieren die op en om zijn boerderij wonen.

Dag van de Vriendschap

Op donderdag 30 juli zendt Pebble TV allemaal leuke en gezellige afleveringen uit waar vriendschappen centraal staat. Kijk die dag onder andere naar, Kikker en Vriendjes, De Snorkels, Connie en nog véél meer.
Speciaal die dag zendt Pebble TV vanaf 15u de film Ella en haar Vrienden 2: Peter rockt uit!

Kikker en Vriendjes
Kikker en zijn vriendjes zijn soms verliefd of bang, maar soms ook verdrietig of onzeker maar vaak ook heel gelukkig. Samen met Eend, Rat, Haas en Varkentje ontdekt Kikker dat het leven in ieder geval veel leuker is als het samen deelt.

De Snorkels
Deze blije, kleurige onderwaterdiertjes hebben allemaal een snorkel op hun hoofd. Ze wonen in Snorkelland, op de zeebodem. Ga mee met Allstar en zijn vriendjes en neem een duik in de spannendste avonturen. Hou je adem in!

Ella en haar Vrienden 2: Peter rockt
Ella helpt haar vriend Peter om de aandacht te krijgen van popster Elvira. Maar daarvoor moet hij eerst een beroemde rocker worden. Dit tot grote ergernis van hun meester.

Pebble TV op Proximus Pickx

Pebble TV is een kinderzender die de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s uitzendt. In het Nederlands, en zonder reclame. Ouders kunnen hun kinderen dus met een gerust hart laten kijken en zelf ook meegenieten.

Deze zender is inbegrepen in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx op kanaal 44 in Vlaanderen en kanaal 294 in Brussel. Wil je meer weten? Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top