Een nieuwe dosis drama en spionage met Condor!

Series | Fans van spionage, complotten en thrillers kunnen binnenkort opnieuw bij Proximus terecht voor een verse dosis spanning met ‘Condor’. Vanaf 26 juni kan je bij ons via Movies & Series het tweede seizoen van deze spionagethriller bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het eerste seizoen zagen we hoe het idealisme van de jonge CIA-analist Joe Turner, vertolkt door Max Irons, op de proef wordt gesteld als hij op een verschrikkelijk plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Wanneer hij dit plan ontdekt, nemen duistere krachten wraak en moorden zijn hele team uit. Enkel Joe weet te overleven, maar moet zijn principes laten varen en vechten om te overleven.

Het eerste seizoen werd in 2018 fel gesmaakt door critici en fans. Zo kreeg de show op recensiewebsite Rotten Tomatoes een score van 85% en een 7,8/10 gekregen op filmdatabase IMDb. Toch zou het bijna twee jaar duren voor de productie van het tweede seizoen rond was.

De vertraging is vooral op het conto te schrijven van AT&T, het media- en telecommunicatieconcern dat onder de vlag van Audience Network het eerste seizoen heeft gemaakt. Medio 2018 nam het bedrijf voor 81 miljard dollar Time Warner over en kreeg zo de controle over succesvolle merken als Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, CNN en HBO. Helaas verslikte AT&T zich in de overname en zag het zich gedwongen om wegens besparingen een aantal producties een tijdlang uit te stellen, waaronder ‘Condor’. Inmiddels is de overname verteerd en wordt de spionageserie in de VS uitgebracht bij HBO Max. Bij ons kan je de serie kijken via Proximus.

In het tweede seizoen van ‘Condor’ keert CIA-analist Joe Turner noodgedwongen terug naar zijn werkplek op het hoofdkwartier van de CIA in de staat Virginia. Daar moet hij de Russische verrader opsporen die aan de basis ligt van het moordzuchtige plan om miljoenen mensen om te brengen. Max Irons zal opnieuw de rol van CIA-analist Joe Turner vertolken. Ook Bob Balaban en Kristen Hager zijn opnieuw te zien, respectievelijk als CIA-vicedirecteur Reuel Abbott en spoedarts Mae Barber.

Het tweede seizoen van Condor is vanaf 26 juni exclusief te bekijken met de Movies & Series Pass van Proximus TV.
 
Nog geen abonnement op de Movies & Series Pass?
Hop hop, snel in orde brengen dan! Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top