Klara on Tour zet klassieke zomer feestelijk in

Muziek | Om het gebrek aan muziekfestivals enigzins te compenseren, doorkruist radiozender Klara met 'Klara on Tour' het land om dat specifieke festivalgevoel tot in jouw huiskamer te brengen. Op zondag 21 juni kan je een hele dag lang vanuit je luie zetel genieten van het beste wat de klassieke muziek jou te bieden heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Geen festivals deze zomer en dus ook geen MA Festival in Brugge of Laus Polyphonia in Antwerpen. Klara zou echter Klara niet zijn als het daar geen mouw weet aan te passen. Met Klara on Tour wil de radiozender het festivalgevoel toch enigszins oproepen met behulp van een roadtrip doorheen zes locaties in Vlaanderen en Brussel, waar concerten worden georganiseerd met muzikanten van eigen bodem. Onder meer Bozar, deSingel en De Bijloke gooien hun deuren open voor een gevarieerd programma, gaande van opera over jazz tot hedendaagse muziek.

Zo kan je onder meer genieten van Trio Aries, Black Flower en het Gwen Cresens Quartet. Daarnaast geven ook het percussiekwartet Ictus, de solisten van de Munt, Zefiro Torna, Lieselot de Wilde, Peter Verhelst en Sofie Vanden Eynde & Lore Binon, Wim Henderickx en leden van het koor van het Opera Ballet van Vlaanderen het beste van zichzelf.

De optredens gemist? Geen nood! Deze zijn vanaf nu beschikbaar in de VOD Catalogus van Proximus Pickx! 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top