Ontdek de Vlaamse stemmencast van Bigfoot Family

Kids | Deze zomer kan je eindelijk terug naar de bioscoop en op 5 augustus maakt Bigfoot Family daar zijn intrede, het vervolg op het succesvolle Bigfoot Junior.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze avontuurlijke animatiefilm werd gemaakt door de Belgische animatiestudio nWAVE, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Corgi, Sammy 1 & 2, Flits en het Magische Huis en Fly Me to The Moon.

De Vlaamse stemmencast bestaat uit een hele reeks bekende stemmen. Zo herneemt Roel Vanderstukken de rol van Bigfoot en is Tuur Verelst Adam. Lien Van de Kelder kruipt in het personage van Shelly, Ivan Pecnik neemt de rol van Wilbur voor zijn rekening en Sven De Ridder horen we als Trapper. Dieter Troubleyn leent zijn stem aan Connor Mandrake en Eline De Munck speelt Pam. Verder hoor je in de film o.a. ook Door Van Boeckel, Mike Laureys, Bert Van Poucke en Bert Vannieuwenhuyse.

Bigfoot Family werd geregisseerd door Ben Stassen en Jérémie Degruson en is de nieuwste animatiefilm van de Belgische animatiestudio nWave, dé expert in 3D-animatie.
Vanaf 5 augustus is de film te zien in de Belgische bioscopen, zowel in 2D als 3D.

Synopsis

Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven leiden. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg.

Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader te redden.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top