KSV Roeselare geeft stand van zaken over toestand én de toekomst van de club

Sport | Sinds de uitspraak van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport waaruit bleek dat KSV Roeselare geen proflicentie zou krijgen voor het volgende seizoen, werd het bijzonder stil op Schiervelde. Fans, spelers en medewerkers wachten al weken vol ongeduld op een communicatie vanuit het clubbestuur en die kwam er nu.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In een officieel communiqué stelt de club dat het nog steeds onduidelijk is hoe de Chinese eigenares Dai en haar gevolg de licentieweigering zullen afhandelen en of ze ook in de toekomst nog geld zullen steken in KSV Roeselare. "De club beseft dat een gebrek aan communicatie ongenoegen schept en tot onduidelijkheid en speculatie leidt. Het is echter geen bewuste keuze. De coronaomwenteling en de beslissing van het BAS deed de aandeelhouders van de club reflecteren over de toekomst van de club en hun verdere betrokkenheid en ondersteuning. Tot zolang is de toestand ook voor bestuurders en medewerkers onzeker", klinkt het.

Toch wordt er snel duidelijkheid verwacht én zou er al een plan klaar liggen om het komende seizoen aan te vatten in de hoogste amateurliga. "Er wordt door de aandeelhouders eerstdaags een beslissing aangekondigd. Ondertussen werd al een concreet scenario uitgewerkt voor het komende seizoen. Van zodra er groen licht komt, werken we dit verder uit, met nieuwe moed en enthousiasme. Wij hopen u zo spoedig als mogelijk te kunnen berichten."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top