Bekijk het tweede seizoen van Barry via Movies & Series van Proximus Pickx

Series | Vorig jaar kon je kennismaken met Barry Berkman, het hoofdpersonage in de geprezen HBO-serie Barry. Daarin kon je zien hoe Barry transformeerde van huurmoordenaar tot acteur. Seizoen twee belooft weer opnieuw de nodige portie donkere comedy, crime en drama met zich mee te brengen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Barry Berkman is een ex-marinier die na zijn carrière in het leger huurmoordenaar is geworden. Voldoening haalt hij echter niet meteen uit zijn uitzonderlijk beroep. Barry is eenzaam en depressief, en zijn leven zit vol verveling. In het eerste seizoen is hij op weg naar Los Angeles om iemand te doden, maar dat verloopt niet volgens plan. Hij komt terecht in een acteerles van Gene Cousineau. Barry ontdekt zijn verborgen passie voor acteren. Zijn leven zal vanaf dan nooit meer hetzelfde zijn.

Het hoofdpersonage Barry wordt vertolkt door Bill Hader (bekend van Saturday Night Live), die zelf met Alec Berg (Seinfeld, Curb Your Enthusiasm) deze serie vol donkere humor bedacht. Barry viel overigens al in de prijzen op onder meer de Emmy's en Critics’ Choice Television Awards.

Geniet van het tweede seizoen, bestaande uit acht afleveringen, via de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top