"Mijn gaydar is kapot": de beste quotes uit 'First Dates'

Films | Het internationale succesprogramma 'First Dates' heeft ondertussen ook Vlaanderen in zijn greep. Opnieuw maakten 8 singles hun opwachting, met geslaagde en iets minder geslaagde hofmakerij tot gevolg. Wij selecteerden de beste quotes en zinsneden van de single cupido’s die in de 24e aflevering aan bod kwamen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

“Dat geluid van een tondeuse vind ik heel tof”
 
Annelies is naar eigen zeggen vorig jaar opgestaan met de gedachte: 'Mijn haardos moet eraf'. Een op zijn zachtst gezegd opmerkelijke bevlieging. “Ik wist dat het juist zat”, verklaart de studente hotelmanagement voor de camera. Haar date Dwight deelt die mening: “Het siert haar”.
 
“Ik heb niet veel vrienden, want ik doe niets anders dan werken”
 
Paul heeft zijn handen vol aan zijn twee kinderen. Het is dan ook een wonder dat de man een gaatje gevonden heeft om op date te kunnen gaan. Zijn versiertrucs heeft de prille vijftiger alvast nog niet verleerd: “Uw verschijning laat mij niet onbewogen”, doet hij zijn date blozen.

“Ik ben veertien keer verhuisd”
 
Kerim is een serieverhuizer en deelt die info zonder verpinken aan zijn date Isabelle, die grote ogen trekt. “Wel telkens binnen Aalst”, nuanceert de man. Blijft een indrukwekkend parcours, Kerim.
 
“Ik denk dat mijn gaydar kapot is”
 
Kristof is al heel lang vrijgezel, laat hij weten aan zijn date Bart. 43 jaar, om precies te zijn. “Ik vind dat beangstigend”, reageert een geschrokken Bart voor de camera. “Er zijn geen mensen die gaan passeren en zwaaien van: ‘Hallo, ik ben gay’”, legt Kristof het pijnpunt bloot.

“Niets heeft me echt gewowd”
 
Bart was niet echt onder de indruk van zijn tafelgenoot, en zijn verhaal met Kristof strandt dan ook op de eerste date.
 
“Ik ben een oude traditionalist”

Paul is van de oude stempel en staat erop om de rekening helemaal zelf te betalen. Helaas loont die hoffelijkheid niet, want Greet voelde geen klik. "Ik geloof niet in klikken", aldus Paul voor de camera.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top