Thuis gaat opnieuw naar fans toe met 'Taxi Nancy' op MNM

Series | Na het nieuws dat de Thuis-opnames weer kunnen starten, is er nog meer goed nieuws voor alle fans: vanaf volgende week brengt jongerenzender MNM in Taxi Nancy Thuis-verhalen tijdens MNM Marathonradio. De zesdelige reeks Taxi Nancy is vanaf dinsdag 9 juni te horen op MNM en in de MNM-app.

Door Pickx

Deel dit nieuws

MNM is daarmee de tweede grote radiozender die Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks omarmt: eerder al bracht Radio 2 de audiofictiereeks Ik, Karin bij De Madammen.

Hans Roggen, producer Thuis: "We merken uit de reacties op de sociale media dat de luisteraars de audio-fictiereeks Ik, Karin op Radio 2 een fijne reeks vinden. En de massale luistercijfers maken het duidelijk: hier had Vlaanderen nood aan. Nu valt er nog meer te beleven met Taxi Nancy op MNM. Nancy is een personage dat iedereen aanspreekt en bij jong en oud populair is. Het idee om iets bijzonders met Taxi Nancy te doen, sluimerde al een tijdje. Dit is een uitgelezen kans om dat idee te verwezenlijken, met MNM als ideale partner."

De MNM-luisteraars en studerend Vlaanderen zullen elke dinsdag en donderdag tijdens Marathonradio kunnen genieten van een nieuwe aflevering van Taxi Nancy. Ook MNM-dj Peter Van de Veire kijkt uit naar de reeks:
"Wie wil er nu niet met Nancy uit Thuis in een taxi zitten? Al is het maar om zelf te vragen hoe het nu gaat met Britneys examens. Enorm goed dat MNM tijdens Marathonradio Taxi Nancy uitzendt. Ik was al fan van Thuis én Nancy. De perfecte zuurstof tijdens de blokpauze van onze studenten. En alweer een reden om nog nét iets meer Marathonradio te luisteren. Merci Nancy!"

Gasten in Taxi Nancy

In Taxi Nancy vervoert Nancy uit Thuis heel wat bekende mensen in haar taxi naar hun bestemming. Het resultaat is een zesdelige reeks met boeiende gesprekken en aangepaste muziek:

Actrice Ann Pira (Nancy): "De zes gasten die hebben meegereden zijn enorm goed meegevallen! Ik vind het heel fijn om via Nancy mensen te mogen interviewen, want het is ongelofelijk wat zij allemaal los kan krijgen. Ik merk ook dat ik als Nancy veel meer durf vragen aan de gasten dan als Ann, omdat ik mij achter haar kan verschuilen. En ze vertellen mij ook meer! Doordat ik Nancy ben, kan ik veel meer als de flapuit reageren. Als Ann denk ik soms: "Oei, wat zeg ik nu?!"



De volgende gasten rijden met Nancy mee:
Presentator en programmamaker Steven Van Herreweghe
Presentatrice en model Kelly Pfaff
Zanger Willy Sommers
SP.A-voorzitter en politicus Conner Rousseau
Hoodie-acteur Maarten Cop
Red Flame doelvrouw Justien Odeurs

Willy Sommers: "Ik heb het genoegen en het plezier gehad om mee te mogen rijden met Taxi Nancy. Wat een charmante vrouw! En wat een lieve dame! Ze heeft een prachtige stem. Ik heb haar zelfs voorgesteld om over te schakelen naar de showbizz. Zo mooi gekleed ook met haar bloemetjeshemdje en fleurig rokje. Een nieuwe ster, dat is zeker. Leve Nancy!"

Conner Rousseau: "Als Thuis-kijker vind ik het supertof om eens met ons Nancy mee te mogen rijden. Ik kijk al lang naar de reeks, al is het nu met ups en downs omdat ik minder tijd vind, maar ik ben altijd een Thuis-kijker gebleven. Nancy was even plezant als op televisie. Het was super om mee te mogen rijden met haar. Of ik haar als chauffeur zou willen? Direct!"

Beluister Taxi Nancy vanaf dinsdag 9 juni elke dinsdag en donderdag om 19.10 uur op MNM en in de MNM-app. Van 9 tot en met 25 juni tijdens Marathonradio.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top