Aftellen naar het vierde seizoen van '13 Reasons Why' op 5 juni!

Series |
Sinds augustus 2019 was het aftellen, en nu is het eindelijk zover: het vierde seizoen van de Netflix-sensatie ‘13 Reasons Why’ gaat op 5 juni in première op het streamingplatform. Als de lijn van de vorige seizoenen doorgetrokken wordt, zijn de 13 afleveringen rijp om weer massaal gebinged te worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het eerste seizoen was een inslaand succes dankzij het tragische verhaal van Hannah, boordevol zware en lichtere puberperikelen, evenals expliciete en choquerende scènes die heel wat stof deden opwaaien. Ook de vele intriges die de wondere wereld van de adolescentie plagen, kluisterden een massa kijkers aan het scherm. 
 
De daaropvolgende seizoenen werden minder goed ontvangen door het brede publiek. Tussen het einde van Hannah en de dood van Bryce Walker kon de serie zijn spankracht niet behouden. Veel fans zijn zelfs de mening toegedaan dat de makers er gewoon na het eerste seizoen al een punt achter hadden moeten zetten.  Desalniettemin is '13 Reasons Why' vanaf 5 juni terug met een allerlaatste lading van 13 fonkelnieuwe afleveringen, want dit is het slotseizoen van de serie.
 
Wat mag je verwachten?
 
Neen, er zijn geen 13 redenen nodig om je te doen zwichten voor dit seizoen. Clay en zijn kompanen maken hun studies af en proberen de ontwikkelingen telkens een stapje voor te zijn. De geheimen die ze angstvallig verborgen trachten te houden halen hen in en bedreigen hun toekomst. Monty, die onterecht beschuldigd werd van de moord op Bryce, belandt dit seizoen eveneens in de schijnwerpers. Iemand zal voor zijn zaak opkomen in een poging om het recht te doen zegevieren. Hoe zullen de vier turbulente studiejaren van Clay, Justin, Jessica, Zach en de anderen aflopen? Afspraak op 5 juni op Netflix voor al jouw antwoorden.
 
Ontdek een voorsmaakje van wat je te wachten staat in het slotseizoen van ‘13 Reasons Why’:
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top