Vijf sterren die dankzij Tiktok aan populariteit winnen

Jonge adolescenten die een nieuw sociaal netwerk ontdekken, het zorgt er telkens weer voor dat nieuwe sterren oprijzen. Of het nu gaat om bestaande sterren die nog populairder worden via een eigen account of dat van hun kinderen, ook Tiktok bezorgt sommigen een populariteitsboost.

Lebron James en zijn verschijningen op het kanaal van zijn zoon
 
Dat Lebron James een goeie basketbalcoach heeft, daar twijfelt niemand aan. Maar ook op TikTok wordt hij van dichtbij, door zijn zoon, opgevolgd. De ster van de Lakers verschijnt vaak op het account van zijn zoon waarop hij virale filmpjes en dansjes uitvoert. Gelukkig geeft de sportman toe dat hij dit doet voor de fun, en dat hij eigenlijk niet goed weet hoe hij de app moet gebruiken.
@bronny

@bryce23james

? Something New (feat. Ty Dolla $ign) - Wiz Khalifa


Judi Dench en haar zoon
 
De wereldberoemde Britse actrice deed onlangs mee aan een uitdaging op TikTok. Via de app kon je meermaals zien hoe Dench het ervan afbracht dankzij de verslaggeving op het kanaal van haar kleinzoon. Terwijl ze de grappige dansjes uitprobeerde, kon haar kleinzoon via videoconferentie meevolgen en bijsturen waar nodig. Het filmpje van het hilarische duo haalde meer dan een miljoen views

@sam.williams1

Not quite sure why TikTok took this down... Like Grandma, Like Grandson ##fyp ##fy ##dance ##foryou ##famousrelative ##judidench ##jamesbond ##m

? original sound - sam.williams1
De lookalike van Benedict Cumberbatch
 
‘Ik zie eruit als een beroemdheid, ja toch?’ Op die manier worden veel lookalikes populair op TikTok. Ook voor deze gebruiker is dat het geval aangezien hij heel erg lijkt op de beroemde Benedict Cumberbatch. Hun gelijkenissen zijn zelfs zo treffend, dat hij in zijn profiel moest vermelden dat hij niet de echte acteur is om verwarring te vermijden. In zijn sketches vermomd hij zich vaak als gekende cinemafiguren zoals Cherlock en Doctor Strange. Ook deze man heeft meer dan een miljoen abonnees.

@cumbermatch

Who dares to take on ##drstrange ? Anyone can ##duetwithme

? Mama said remix - thewalkingdeadsounds
Shaquille O’Neal en zijn zoon
 
Shaquille, bij het brede publiek beter gekend als Shaq, is een NBA-ster die net als vele andere sterren door zijn kinderen wordt getraind om te dansen op TikTok. Zijn zoon leert hem dansen op de meest gekende liedjes en wonder boven wonder bakt Shaq er nog wat van. Zijn dansjes zijn, ondanks zijn indrukwekkend gestalte, echt goed! Het hele internet wilde weten hoe de basketbalspeler zich in zijn rol van ‘coole vader’ gedroeg en dat kan nu dus via TikTok!
@shaq

@shaqironeall

? original sound - shaq


Ashley Tisdale en de nostalgie naar High School Musical
 
Iedereen kreeg het tijdens de lockdown wel eens moeilijk met het quarantaineleven. Ashley Tisdale, gekend van haar rol als Sharpay in High School Musical, probeert haar fans met video’s op TikTok op te beuren. Ze bracht een remake op de choreografie van het iconische liedje uit de films: ‘We’re all in this together’, dat nooit eerder zo hard van toepassing op de actualiteit was. Co-actrice Vanessa Hudgens maakte het feest compleet door de video na te maken. Krijg jij ook zo’n nostalgisch gevoel bij het horen van het liedje?

@ashleytisdale

My work out while on Self Quarantine. I can’t believe I remembered it ??

? original sound - ashbash2425

Films

Bekijk alles
Top