De ultieme confrontatie tijdens het laatste kampvuur in Temptation Island

Films | Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken, en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om nog een laatste keer te proberen hun prooi te strikken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vandaag nemen ze afscheid van de vrijgezellen, en worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

Bij Arda en Elke ging het fout toen Arda onder de lakens dook met de Nederlandse schone Eline. "Ik ben iemand die alles op gevoel doet en toen voelde dat goed", aldus Arda. "Ik heb iets gedaan en sta daar volledig achter, ook al was dat fucked up van mij." Bij Elke kwam de klap hard aan: "Je hebt me echt gebroken."



Hoewel Simone en Zach pas later aankwamen op Temptation Island, liep het ook bij hen verkeerd na een innig moment tussen Zach en verleidster Romee. "Ik heb genoeg gezien wat mij niet bevalt", aldus Zach. "Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer. De beelden die ik heb gezien, daarop had je totaal geen respect. Je zet mij voor schut." De reactie van Simone is raak: "Ik heb niet voor niks slecht over je gesproken, want je bent toch een fuckboy."

Bekijk Temptation Island vrijdag om 20u35 bij VIJF of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top