Peter Maes neemt afscheid van Lommelfans: "Lommel SK is weer aantrekkelijk geworden"

Sport | Lommel SK maakte donderdag bekend dat het de samenwerking met coach Peter Maes niet zal verlengen. Toch liet de ervaren coach het niet na om de fans nog te bedanken en zijn steun uit te spreken voor het nieuwe Lommelse project met de City Football Group.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de afgelopen maanden die we samen succesvol mochten afsluiten", begint Maes op de officiële website van Lommel. "Samen met Harm Van Veldhoven en Ronny Van Geneugden heb ik de kans gekregen om Lommel SK opnieuw een sportieve identiteit te bezorgen, waardoor we steeds op jullie steun konden rekenen. Het kwalificeren voor Play-off II en de nieuwe flow in de club hebben ertoe bijgedragen dat Lommel weer aantrekkelijk is geworden."

Die aantrekkelijkheid heeft er dan ook voor gezorgd dat de Noord-Limburgers volgend seizoen met een heel nieuw elan aan het seizoen kunnen beginnen dankzij de overname door City Football Group. "Ik wens de nieuwe eigenaars, de club en haar supporters het allerbeste in de toekomst. Blijf Lommel SK steunen."

Kort 2e huwelijk

Maes speelde als geboren en getogen Lommelaar zeven seizoenen voor de club (1982 - 1989) en bleef altijd een nauwe band met de Gestelsedijk behouden. Toch duurde het uiteindelijk tot oktober van vorig jaar vooraleer hij als ervaren coach eindelijk aan het hoofd kwam van 'zijn' ploeg. Maes duwde zijn team tot het uiterste en kon de degradatie vermijden. Maar nu moet hij dus toch plaats maken voor een andere T1.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top