De beste #OMG Lockdownfilmpjes

Series | Het einde van deze verdomde lockdown is zo stilaan in zicht, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. De virtuele uitlaatklep van de wereld levert een constante stroom aan komisch beeldmateriaal waar Proximus Pickx maar al te graag uit vist. Laat het internet ook vandaag jouw lockdownleed verlichten met deze vijf virale hits.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bijen nemen een speeltuin over

In het Russische stadje Krasnodar ligt de speelplaats voor kinderen er verlaten bij. Door de lockdown mag niemand de speeltuigen betreden, wat duizenden bijen ook opmerkten. De bijen zagen de speeltuin als ideale verblijfplaats en palmden alles in. Het zijn uiteindelijk een aantal buurtbewoners die de speeltuin van bijen vrijwaren. Zo kunnen de kinderen na de lockdown opnieuw de speeltuigen betreden.

Kettingreactie

Velen krijgen tijdens de coronacrisis minder werk voorgeschoteld. Bij sommigen kan dat al eens tot verveling leiden, anderen springen  heel creatief om met die extra tijd. Deze man raapte allerlei spullen samen om er een kettingreactie mee te maken. Het resultaat is een minutenlange kettingreactie van bal doorheen een parcours met opeenvolgende hindernissen

Hoogspringen (met een fiets)

Ook deze jongeman hield zich tijdens de crisis nuttig bezig. Hij leerde zichzelf springen met een trialfiets. Zijn stoten zouden voor velen gevaarlijk en zelfs onmogelijk zijn. Naarmate het filmpje vordert, haalt de Schot almaar hogere en gekkere toeren uit. Het moet toch ooit eens fout lopen? Of niet? Bekijk het filmpje zeker tot op het einde!

Wie mist de Mc Donalds?

Bij ons is de populaire fastfoodketen intussen al gedeeltelijk geopend, maar dat is niet overal het geval. Deze mensen konden niet langer wachten en organiseerden een eigen Mc Donalds Drive In. Het hele huis werd daarvoor ingericht en de kinderen konden uiteindelijk genieten van een lekkere, échte Mc Menu!

Wie mist bowlen?

Ook bowlen is een van de activiteiten die we nu al een aantal maanden moeten missen. Wist je dat je thuis, 'in je kot', een eigen bowling kan maken? Dit filmpje toont je hoe het kan, je moet er enkel nog de drankjes en hapjes bijbedenken. Oh ja, de vrienden, die mag je er nog even niet bij betrekken, want social dinstancing moet je nu eenmaal nog altijd respecteren. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top