De vijf meest populaire soaps te zien op televisie!

Series | Sturm der Liebe, Home and Away, Mooi en Meedogenloos, het zijn allemaal reeksen die je dagelijks op televisie tegen kan komen bij het zappen. Liefhebbers volgen de series, die allemaal al jarenlang lopen, anderen kijken er dan weer naar als er écht niks anders op televisie is. Wij zetten vijf populaire soaps die momenteel uitgezonden worden voor jullie op een rijtje. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sturm der Liebe

Al vijftien jaar wordt deze soap over het leven van de familie Saalfeld en het personeel van gastverblijf Fürstenhof op een resem zenders in meer dan twintig landen uitgezonden. De telenovelle startte op de Duitse televisiezender Das Erste, nu dus op nog veel andere plaatsen. Aangezien de soap al vele jaren wordt gedraaid en uitgezonden, is de lijst met acteurs die erin voorkomen zeer lang. Laura Saalfeld en Alexander Saalfeld zijn de belangrijkste personages, net als hun hele familie. De telenovelle brengt het leven in het hotel van de familie in beeld, alsook de vele familiale problemen in de familie Saalfeld.

De serie is dagelijks te bekijken op Vitaya omstreeks 18:05.

Home and Away

Nog zo’n serie die al jaar en dag op televisie wordt uitgezonden, is Home and Away. Al 32 seizoenen lang vertelt de reeks het leven van de bewoners van een fictief stadje in Australië: Summer Bay. De eerste aflevering was op televisie te zien op 17 januari 1988. Pippa en Tom Fletcher speelden in de reeks de hoofdpersonages. Zij runden in het dorp een caravanpark en ontvingen adoptiekinderen in hun gezin. Nadien passeerden ook de Suntherlands, de Hunters, de Holdens, de Austins, de Barrets, de familie Macguire en de Morgans de revue. De laatste seizoenen bevatten ook het Astoni gezin. Ray Maegher (foto) speelt al sinds 1988 mee in de populaire reeks. 
 
Benieuwd naar de familieavonturen van de Astoni’s & co? Home and Away is dagelijks te bekijken op Vitaya om 19:20

Mooi en Meedogenloos

Deze reeks is een vrije vertaling van The Bold and the Beautiful, een Amerikaanse soapserie. Ook hierbij staan families en drama’s centraal. Het verhaal speelt zich af in Californië en focust nu op de families Forrester, Logan en Spencer. Meer dan 130 landen zenden deze reeks uit , die overigens nog geen half uur per aflevering lang is. The Bold and the Beautiful is een van de best bekeken soaps ter wereld. Begin dit jaar was er nog commotie rond de reeks, aangezien een van de personages die al het langs meespeelt, uit de reeks dreigde te verdwijnen. Sinds 1987 speelde Brooke Logan Forrester mee, maar haar tegenspeler in de reeks zou Brooke door allerlei ruzies uit beeld willen laten verdwijnen. Dat bleek in januari uit een gelekt script. 
 
Benieuwd of Thomas Forrester nu echt Brooke uit de serie kegelde? De reeks is elke dag te zien op Vitaya omstreeks 8:55 ’s morgens

Private Practice

In een spin-off van Grey’s Anatomy draait Private Practice rond het verhaal van een privékliniek in Los Angeles. In totaal werden in deze serie zes seizoenen gedraaid, het laatste dateert al van 2012. Chirurg dr. Addison Forbes Montgomery is de ex-vrouw van Derek ‘McDreamy’ Shepherd. De chirurg uit Grey’s Anatomy wil een nieuw leven beginnen en verlaat Seattle Grace om te gaan samenwerken met haar oude studievrienden, de artsen Naomi en Sam Benett nabij de Oceanside Wellness Group in Californië. De Benett’s proberen hun relatie beschaafd te houden voor hun dochter Maya en omwille van hun praktijk. Voor Addison is het een uitdaging om in een nieuwe stad aan een nieuwe manier van leven en werken te beginnen.
 
Private Practice is dagelijks te bekijken op VTM, omstreeks 15:40.

Trial & Error

In tegenstelling tot de andere reeksen, is dit nog een relatief recente serie. In maart 2017 ging Trial and Error in première. De serie vertelt het komische en juridische verhaal van een advocaat uit New York, Josh Segal. Doorheen de reeks volgen we de advocaat voorbij vele speciale, soms bizarre dossiers waarbij Segal zijn cliënten zo goed mogelijk probeert te verdedigen. Dat lukt bij de ene cliënt al beter dan bij de andere, aangezien er soms ook persoonlijke zaken meespelen...
 
Trial & Error is elke dag omstreeks 10:25 te bekijken op VIER.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top