Absentia: mysterieuze thrillerserie op VIER

Series | Vanaf donderdag kan je op VIER kijken naar de Amerikaanse thrillerserie Absentia, met Castle-actrice Stana Katic in de hoofdrol.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Absentia vertelt het verhaal van FBI-agente Emily Byrne die tijdens een onderzoek naar een beruchte seriemoordenaar spoorloos verdwijnt. Na een lange zoektocht wordt de vermiste vrouw dood verklaard. Haar echtgenoot, FBI-agent Nick Durand, bouwt ondertussen zijn leven opnieuw op en is dolgelukkig met zijn tweede vrouw Alice. Wanneer hij op een avond opgebeld wordt en hij Emily ongedeerd aantreft in een afgelegen hut diep in het bos, staat zijn leven op zijn kop. Emily kan zich niets meer herinneren van wat haar overkomen is en dat speelt niet haar voordeel wanneer sporen haar aanwijzen als hoofdverdachte in een reeks moorden...



Absentia telt ondertussen twee seizoenen en een derde is in de maak. De hoofdrol is voor Stana Katic, beter bekend als Kate Beckett uit Castle. Andere hoofdrollen zijn voor Patrick Heusinger (Jack Reacher: Never Go Back), Cara Theobold en Neil Jackson.

Bekijk Absentia vanaf donderdag om 22u35 op VIER of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top