NumberOne: Lamif springt naar de eerste plaats, ook TheDice blijft ongeslagen

Door Proximus

Deel dit nieuws

Speeldag drie van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive is afgewerkt. Twee teams blijven ongeslagen, drie andere teams moeten hun eerste overwinning nog boeken.

De avond begon opnieuw met een verrassing. Hoewel het team de competitie begon met een groot succes tegen Apologis, verloor Fragbox vervolgens op dag twee van een uitstekend Lamif-team. Maar deze dinsdag lieten de nieuwkomers zien dat ze hun plaats op de Legend Stage wel degelijk verdienen door de scalp te nemen van de Tenerife Titans (14-16). Fragbox waarschuwt dus opnieuw de concurrentie!

© LouvardGame

Het goede begin van de avond ging verder met het duel tussen TheDice en Clear. Ook al ging Clear als underdog van start, het team bood evenwel goed weerstand tegen de regerende kampioen. Niettemin slaagde TheDice erin om met 16-14 te winnen en zijn ongeslagen status te behouden.

Na de nederlaag van de Titans, maar onder druk door de overwinning van TheDice, mocht Lamif niet falen tegen Epsilon. Ze volbrachten de missie met glans (16-12) en komen zo aan kop van het klassement.

Om de avond af te sluiten, had Apologis een ontmoeting met Misterya. Na een eerste verknalde ronde herstelde de eerstgenoemde zich en stak het team uiteindelijk een tweede succes in de competitie op zak. Voor Misterya ziet het er minder goed uit. Het team deelt de laatste plaats met Epsilon en Clear.

De eerste tendensen beginnen duidelijk te worden in deze competitie. Zal Lamif in staat zijn om zijn uitstekende ritme te handhaven en zullen de laatste drie teams in staat zijn om te reageren? Het antwoord krijg je deze donderdag misschien al met de vierde dag van het kampioenschap.

© LouvardGame

© LouvardGame NumberOne

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top