Elk uur een andere Vlaamse artiest live op Radio 2 op pinkstermaandag

Muziek | Na de bijzonder gesmaakte Beste Buren Huiskamerconcerten waarbij Vlaamse artiesten vanuit hun woonkamer het beste van zichzelf gaven, zet Radio 2 een volgende stap in de livebeleving van artiesten van bij ons. Op pinkstermaandag 1 juni maakt Radio 2 namelijk elk uur plaats voor de beste Vlaamse artiesten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van 9 tot 16 uur speelt telkens een andere artiest een van zijn of haar grote hits live op de radio. Luisteraars en fans die meekijken via de Radio 2-app krijgen er telkens nog een extra livenummer bovenop. Met de Bene Bene-sessies speelt Radio 2 verder in op het succes van de extra beleving die via de 'kijk mee'-functie in de app wordt aangeboden.

Niemand minder dan Bart Peeters, Cleymans & Van Geel, Laura Lynn, Mama's Jasje, Metejoor, Ozark Henry en The Starlings spelen op maandag 1 juni elk een korte live sessie voor Radio 2 Bene Bene.

De Bene Bene-sessies zullen allemaal plaatsvinden in studio Marconi van de VRT, waar de artiesten, in de beste akoestische omstandigheden, live perfect tot hun recht komen. Meekijken kan maandag vanaf 9.30 uur via de Radio 2-app.

Line-up

9u30 Cleymans & Van Geel
10u30 The Starlings
11u30 Bart Peeters
12u37 Peter Van Laet (Mama's Jasje)
13u30 Metejoor
14u30 Laura Lynn
15u30 Ozark Henry

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top