Felice Mazzu als topkandidaat gelinkt aan Union Sint-Gillis

Sport | Pakt Union Sint-Gillis weldra uit met een eerste toptransfer richting het nieuwe voetbalseizoen? Het zou zo maar kunnen, want de Brusselaars zouden in vergevorderde onderhandelingen zijn met Felice Mazzu. De ex-coach van Sporting Charleroi en KRC Genk zou een avontuur in het Joseph Mariënstadion kennelijk best zien zitten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Union Sint-Gillis liet vrijdagavond weten dat het afscheid heeft genomen van Thomas Christiansen. De Deense coach had nog een contract tot 2021, maar werd toch vervroegd bedankt voor bewezen diensten. Het vertrek van Christiansen zou de baan moeten vrij maken voor Felice Mazzu.

Volgens Het Nieuwsblad zouden beide partijen al enige tijd aan het onderhandelen zijn. De interesse van Standard in Mazzu heeft de onderhandelingen evenwel in een stroomversnelling gebracht en er wordt verwacht dat Mazzu eerstdaags voorgesteld zal worden als nieuwe T1 van Union. Mazzu zou Union dat tikkeltje extra moeten geven om de club na twee degelijke seizoenen van de subtop naar de absolute top in 1B te stuwen. 

Brusselse retour

Voor de 54-jarige Henegouwer zou het een derde trainerspassage in de hoofdstad kunnen worden. Mazzu stond eerder al aan het hoofd van Leopold Ukkel (2006-2007) en kende ook mooie successen met WS Woluwe (2010 - 2013).

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top