NumberOne: TheDice, Lamiff en Tenerife Titans nemen de leiding

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het Counter Strike: Global Offensive NumberOne-circuit is nu goed en wel vertrokken. Na de tweede kampioenschapsdag lijken drie teams zich te onderscheiden van de concurrentie.

Donderdagavond begon met de ontmoeting tussen twee teams die hun eerste wedstrijd verloren hadden. Terwijl Clear wat weerstand had kunnen bieden tegen Lamiff, bleek Apologis kansloos tegen Fragbox. Het is echter Apologis dat op een zeer mooie manier met de drie punten ging lopen. De 16-9-overwinning bewijst dat de nederlaag van dinsdag slechts een valse start was en dat er voor het vervolg van de competitie rekening zal gehouden moeten worden met het team.

Nadien volgde een confrontatie tussen Lamiff en Fragbox. De twee teams waren de competitie goed begonnen en moesten op dit elan verdergaan om zo snel mogelijk aan de top van het klassement te komen. FARIS en zijn teamgenoten van Lamiff behielden hun perfect rapport met een tweede overwinning (16-4). De kleine bende profileert zich reeds is als een van de te kloppen teams.

Omstreeks 21u ontmoetten de Tenerife Titans Misterya, een team dat de regerende kampioen TheDice enkele moeilijke momenten had bezorgd op de openingsspeeldag. Maar het spannende duel waar iedereen op zat te wachten, kwam er niet. De Titans staken een tweede verdiende overwinning op zak met slechts twee toegegeven rondes aan offensieve zijde (16-8). Misterya zal de volgende wedstrijd moeten reageren. Anders loopt het team het risico om af te glijden naar de onderste regionen van het klassement.

Pas op het einde van de avond kwam TheDice in actie. Hoewel het team vooraf bestempeld werd als de favoriet, was waakzaamheid geboden tegen Epsilon. Voor Epsilon, dat eerder deze week op eenvoudige wijze werd verslagen door de Titans, was een antwoord noodzakelijk maar ook wel gecompliceerd. Hoewel ze een mooie strijd leverden door 11 ronden te winnen, was hun late reactie niet genoeg om de huidige kampioen, die voor de tweede keer op rij won (16-11), te destabiliseren.

Hoewel het nog vroeg is om lessen te trekken uit dit begin van de competitie, zullen we vooral de sterke comeback van Apologis onthouden. Maar ook de machtsgreep van TheDice, Lamiff en Tenerife Titans ten nadele van Epsilon, Clear en Misterya, die met twee nederlagen in de tweede helft van de tabel blijven staan, schrijven we op.

De derde speeldag van het kampioenschap, die doorgaat op dinsdag 26 mei, zal ons wat meer aanwijzingen kunnen geven over de favorieten en potentiële outsiders. Het CSGO-circuit belooft ons ongetwijfeld nog veel spektakel en verrassingen!

© NumberOne LouvardGame

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top