NumberOne is terug: dit zijn de resultaten van de eerste speeldag

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Counter Strike: Global Offensive NumberOne-competitie is opnieuw van start gegaan. De eerste wedstrijden van de Legend Stage werden op dinsdagavond afgewerkt.

Het NumberOne-circuit op CSGO, in eerste instantie gespeeld tijdens de Lans LouvardGame (LG), moest vanwege de gezondheidscrisis worden aangepast naar een online format. Deze beslissing bracht de fans van de FPS (First Person Shooter), die reikhalzend uitkeken naar de show, in vervoering.

Op deze eerste speeldag stonden vier wedstrijden op het programma in een race richting €5.000 prijzengeld. Ter herinnering, met elke nieuwe etappe van de NumberOne kunnen de teams ook punten verzamelen. Die punten zijn nodig om een van de acht tickets te bemachtigen voor het slotevenement met €20.000 prijzengeld.

Hoewel alleen Fragbox een rustige avond kende in deze tweede online ronde met een overtuigende prestatie (1-16) tegen Apologis, toonden de andere teams een grote wil om goed te starten in de competitie. Zo moest Misterya nipt de duimen leggen tegen de regerende kampioen TheDice met een 16-14-nederlaag.

Lamiff, een vaste waarde op de LouvardGame, wonnen op briljante wijze van Clear (16-10). De Tenerife Titans sloten de avond af met een redelijk eenvoudige overwinning tegen Epsilon (16-6).

Zo eindigde de eerste speeldag, gespeeld in ongekende omstandigheden gezien de annulering van de LG 5.2. De volgende speeldag volgt reeds op donderdag 21 mei met vier nieuwe wedstrijden. Het programma zal hoogstens zeven competitiedagen duren en eindigt met een knock-outfase in een BO3 tussen de eerste zes teams. De laatste twee teams uit de groepsfase degraderen naar de Challenger Stage.

© NumberOne

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top