Deinze geeft geen nieuw contract aan basispion Seppe Brulmans: "Dit wringt"

Challenger Pro League | Seppe Brulmans zal deze zomer niet mee promoveren met KMSK Deinze. De middenvelder was de voorbije drie seizoenen quasi incontournable op het middenveld van de Oranjehemden, maar kreeg toch geen contractverlenging waardoor de Limburger dus ietwat onverwacht op zoek moet naar een andere werkgever.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 25-jarige middenvelder speelde sinds 2017 meer dan 85 wedstrijden voor KMSK Deinze en was ook in het afgelopen seizoen steevast titularis. Brulmans maakte het nieuws zelf bekend via zijn Facebookpagina. "Dit wringt", klinkt het bij de middenvelder. “Als basisspeler in deze fantastische groep met schitterende resultaten zag ik dit niet aankomen.”

Voor zijn succesperiode bij Deinze speelde Brulmans ook nog voor RC Mechelen, Thes Sport, Dessel Sport en het Nederlandse Helmond Sport.

De Bilzenaar is na Jerome Mezine (Mandel Utd), Gillian Verbrugge (KSV Oudenaarde), Bart Goossens (Lokeren-Temse) en Kobe Pieters (Dikkelvenne) al de vijfde vertrekker bij KMSK Deinze. Van deze vijf had hij wel het grootste aandeel in de titel van zjin club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top