Nieuw op Netflix deze week

Series | Heb je je favoriete serie in één ruk uitgekeken? Niet getreurd, want Netflix verrijkt elke week haar platform met nieuwe releases. Een kleine greep uit het aanbod voor deze week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dérapages

Een overtuigende Eric Cantona kruipt in de huid van een werkloze vijftiger op zoek naar een nieuwe job. De serie is losjes geïnspireerd op de roman 'Cadres Noirs' van de Franse auteur Pierre Lemaitre en hekelt op subtiele wijze de huidige arbeidsmarkt. Verslind de zes afleveringen van deze adembenemende thriller, die vanaf 15 mei beschikbaar is in de Netflix-catalogus.

Control Z

Netflix breidt haar aanbod aan adolescentenseries nog wat verder uit. Een hacker gooit de meest intieme geheimen van de leerlingen van een prestigeuze school te grabbel. De op zichzelf zijnde, maar opmerkzame Sofia (Ana Valeria Becerril) stelt zich echter als missie om uit te vlooien wie er achter die identiteit schuilgaat. De 100% Mexicaanse serie houdt het midden tussen "Gossip Girl" en "Elite" en zal bij haar debuut op 22 mei gegarandeerd een toegewijd publiek vinden.

The Lovebirds

In deze maffe komedie raakt een koppel dat op scheiden staat betrokken in een mysterieuze moordzaak. Hun zoektocht om hun naam van het lijstje met verdachten te schrappen loopt niet van een leien dakje en zorgt ervoor dat ze zich genoodzaakt zien om zowel hun leven als hun relatie te redden. Deze lichte, vrolijke komedie staat bol van de absurde humor en zal gegarandeerd een lach op je gezicht toveren. "The Lovebirds" is vanaf 22 mei beschikbaar op Netflix.

Mission Impossible: Ghost Protocol

In de vierde aflevering van het succesopus van Brad Bird raakt het Mission Impossible-team betrokken in een terroristische aanslag op het Kremlin. Ethan Hunt, opnieuw vertolkt door Tom Cruise, moet samen met zijn nagelnieuwe team hun naam zuiveren en een volgende aanslag verijdelen. Naast Cruise vinden we onder meer Jeremy Renner en Simon Pegg terug in de cast van de film die sinds enkele dagen beschikbaar is op Netflix. Geen dode momenten in deze klassieker uit 2011 die je zonder enige twijfel de nodige dosis actie verschaft.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top