Katy Perry toont babybuikje in nieuwe single Daisies

Muziek | Het Amerikaanse popicoon Katy Perry heeft een nieuwe single op de wereld afgevuurd. Daisies moet een van de hits worden op haar zesde studioalbum, dat de zangeres in augustus zal uitbrengen. In de clip is haar babybuikje, in maart kondigde ze haar zwangerschap aan, mooi te zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Daisies is een krachtige ballade geworden met een centraal thema, met name dat je trouw moet blijven aan jezelf en je eigen koers moet varen, ongeacht wat anderen daarvan denken.  De officiële videoclip zorgde meteen voor een stortvloed aan berichten op sociale media en nieuwssites. In Daisies draagt Katy Perry namelijk een wit kleed dat ze plots van zich afschudt, waardoor ze poedelnaakt en met babybuikje aan een waterval te zien is.

Intussen heeft ze ook al een live versie van het nummer gebracht, waarbij ze wel haar kleedje aan houdt. De zangeres is namelijk als jurylid betrokken bij American Idol en zondagavond zagen de Amerikanen de laatste aflevering van dit seizoen. Daar kreeg het publiek nog eens Daisies te horen met een optreden dat bol stond van de special effects.

Het nummer zal te bewonderen vallen op haar zesde plaat die op 14 augustus uitgebracht zal worden. Het album wordt de opvolger van Witness, dat in 2017 verscheen. Daisies zal te horen zijn naast andere nummers als Harleys in Hawaii en Never Worn White die de zangeres eerder naar buiten bracht. In dat laatste nummer verwees ze voor het eerst naar haar zwangerschap.

De officiële videoclip


De live versie

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top