Van Langendonck tekent bij in Westerlo en wordt zo (gedeeld) de 'trouwste' clubspeler in 1B

Sport | Koen Van Langendonck zal ook de volgende twee seizoenen actief blijven in het Kuipje. De doelman tekende een contractverlenging voor twee seizoenen en zal zo in 2022 negen seizoenen actief zijn bij KVC Westerlo. Geen enkele speler die in aanmerking komt voor 1B doet beter.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met de slag om de arm dat er nog een kans bestaat dat Koen Van Langendonck volgend jaar met KVC Westerlo in 1A speelt, bekijken we de loyaliteit toch even met de rest van de spelers in 1B én met die van de spelers van de teams die volgend seizoen onze reeks komen vervoegen.

Daaruit blijkt dat Van Langendonck (door de jammerlijke scheiding van Overmeire en Lokeren) nu de gedeelde koploper is in het loyaliteitsklassement. Enkel Lommelaanvoerder Glenn Neven is al even lang in dienst bij Lommel SK. Beiden spelen als sinds medio 2013 bij hun Kempense werkgevers. Ook Neven heeft trouwens nog een contract tot 2022 bij Lommel.

Achter het kopduo volgen Tom Pietermaat (Beerschot) en Moussa Gueye (Seraing). Zij gaan straks wellicht hun zesde jaar in bij hun huidige club. Voor Pietermaat kan dat nieuwe voetbaljaar natuurlijk ook bekroond worden met een debuut in de Jupiler Pro League.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top