Belg “Crapelle” trekt naar Fnatic: “Een droom die uitkomt”

Door Proximus

Deel dit nieuws

Laurent “Crapelle” Patriarche, de Belgische coach op Rainbow Six Siege, heeft zijn jongensdroom waargemaakt door zich aan te sluiten bij de organisatie Fnatic. Voor onze vertegenwoordigers zouden we zo’n transfer wel vaker willen zien.

Laurent heeft niet veel tijd nodig gehad om een nieuwe thuishaven te vinden. De emblematische coach, die met zijn metgezel “risze” onder het vaandel van Rogue de toppen van R6S beklom, besloot om nieuwe horizonten te verkennen.

Op zoek naar een nieuw avontuur was het duidelijk dat een profiel als het zijne, met talrijke successen op het hoogste mondiale niveau, de aandacht zou trekken. Het goede nieuws kwam snel, tot vreugde van zijn fans en… van Crapelle zelf. Ubisofts First Person Shooter-expert sluit zich namelijk aan bij Fnatic als “strategic coach”.

Crapelle zegt dat zijn kinderdroom is uitgekomen. Zijn transfer wordt bovendien door vele persoonlijkheden uit het milieu, zoals streamer en presentator Scok, toegejuicht.

De nieuwste aanwinst van Fnatic zal coach Jayden “Dizzle” Saunders ondersteunen in het begeleiden van Magnet, Lusty, Acez, MentalistC en Tex richting nieuwe titels en, wie weet, een overwinning op de aankomende Six Invitational.

© Kitomy

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top