Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert! (18 – 22 mei)

Festivals | Het bedrijfsleven komt dan wel stilaan op gang, het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat heel wat concerten zijn afgelast. Proximus doet daarom een geste met dagelijks om 21 uur een concert op je scherm, te bewonderen via ons kanaal Pickx Live en op de website. De komende week hebben we volgende concerten in de aanbieding.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag 18 mei: Yves V.

Yves Van Geertsom ging ooit door het leven als leraar lichamelijke opvoeding en zedenleer. Vandaag kent de wereld hem als Yves V. De Antwerpse dj brak door met het nummer Cloudbreaker, intussen is hij de Belgische landsgrenzen overstegen en maakt hij furore in alle uithoeken van de wereld. Samen met Dimitri Vegas & Like Mike is hij resident dj op Tomorrowland.

Geniet daarom van zijn concert op Tomorrowland van vorig jaar op maandag 18 mei om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Dinsdag 19 mei: Years & Years

Zo’n vijf jaar geleden wist de formatie van Years & Years door te breken bij het grote publiek. Met topnummers als Desire en King gaven Olly Alexander, Mikey Goldsworthy en Emre Türkmen de Britse pop een vers en nieuw gelaat. Hun passage op Rock Werchter vorig jaar stond helemaal in het teken van hun Palo Santo-tour, vernoemd naar hun tweede en gelijknamige album. Het werd in The Barn een feest van diversiteit en kleur.

Herbeleef hun passage op Rock Werchter op dinsdag 19 mei om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Woensdag 20 mei: Bear’s Den

De Britten regeren deze week, want woensdag komt de Engelse folkrockband Bear’s Den aan bod. Opgericht in 2012 bracht de formatie rond leadzanger en gitarist Andrew Davie ons nummers als Sophie, Above the Clouds of Pompeii en Agape. In 2016 stonden ze voor het eerst op Rock Werchter en volgens de frontman was dat een van hun beste optredens ooit. Davie noemde het een droom om opnieuw eens op de weide van Werchter te mogen staan. En zo geschiedde. Vorig jaar stonden ze op de Main Stage.

Geniet van hun optreden op woensdag 20 mei om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Donderdag 21 mei: Goose

“Er is geen enkele vogel ter wereld die zoveel gouden eieren legt als het Kortrijkse Goose.” Met deze niet te misverstane woorden kondigde de organisatie van Pukkelpop 2018 de Belgische elektrorockband aan. Het zijn allerminst leugens. Hun eerste single, Audience, werd prompt gebruikt voor tv-spotjes van Coca-Cola. Hun grootste hit, Synrise, werd de soundtrack van het modehuis Dior.

Wil je zien welk ei ze legden op het podium van Pukkelpop? Kijk dan op donderdag 21 mei om 21 uur op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Vrijdag 22 mei: Elbow

De Britse band Elbow is een graag geziene gast op diverse festivals. Nummers als One Day Like ThisGrounds for Divorce en het ingetogen Lippy Kids zijn de laatste jaren uitgegroeid tot ware festivalanthems. De sympathieke frontman Guy Garvey weet als geen ander hoe je een publiek voor je wint. "Sorry for the Brexit bullshit", zei hij tijdens het optreden op Rock Werchter vorig jaar, en een uur later liet hij het publiek "I’ll be a European ‘till I die" scanderen.

Brul je graag mee? Dan moet je op vrijdag 21 mei om 21u afstemmen op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top