Films en series om je weekend kleur te geven!

Films | Hoera, het is weekend! Tijd om even weg te dromen met geweldige films en series. We selecteerden alvast enkele toppers om jouw weekend extra kleur te geven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Invictus (2009)

In deze biografie van regisseur Clint Eastwood tracht Nelson Mandela (Morgan Freeman) het verdeelde Zuid-Afrika te verenigen. Hij ziet in het nationale rugbyteam van kapitein François Pienaar (Matt Damon) de ideale bondgenoot voor deze missie. Het wereldkampioenschap rugby dat in 1995 in Zuid-Afrika plaatsvindt is een uitgelezen kans voor Mandela om zijn land te doen dromen van succes.... én vrede.

Bekijk 'Invictus' deze zaterdag om 23u15 op televisiezender VIER.

Trial by Media

Deze Netflix-documentaire focust zich op de toenemende invloed van de media op het Amerikaanse rechtssysteem. De makers namen zes beruchte rechtszaken onder de loep en toonden op welke manier de pers druk uitoefende op het verloop.
 
Amerikaans acteur en activist George Clooney is coproducent van de reeks. Eén van de andere makers, Jeffrey Toobin, is niet aan zijn eerste proefstuk toe. Hij schreef het boek over O.J. Simpson waarop de serie ‘The People vs. O.J. Simpson’ werd gebaseerd.

Sonic the Hedgehog (2020)

Het pijlsnelle egeltje Sonic vlucht naar de aarde nadat hij achterna gezeten wordt door schurken. Wanneer hij op onze planeet voor een grote stroompanne zorgt, wil de Amerikaanse overheid hem gevangen nemen. Samen met de lokale sheriff Tom Wachowski (James Marsden) probeert hij uit de klauwen te blijven van de overheid en de knettergekke Dr. Robotnik (Jim Carrey).

Het regisseurdebuut van Jeff Fowler ging niet over rozen. Toen Paramount de eerste trailer van "Sonic the Hedgehog" de wereld in stuurde, werd het bedrijf bedolven onder de klachten over Sonics uiterlijk. Je vindt het gloednieuwe avontuur van Sonic in de ‘Op aanvraag-catalogus’ van Proximus Pickx.

Into The Night

Het einde der tijden is nabij. Iedereen die in aanraking komen met de zon, sterft kort erna. Een groep mensen op een vliegveld willen via een nachtvlucht vanuit Brussel naar het westen vliegen om de zon een stapje voor te blijven. De reizigers lijken te slagen in hun opzet, maar voor hoelang?
 
Aangekondigd als 'de eerste Belgische Original Netflixserie' heeft 'Into the Night' hoge verwachtingen in te lossen. Bekijk de serie alvast op Netflix!

Onward (2020)

In “Onward” gaan twee jonge elvenbroers Ian en Barley Lightfoot op zoek naar de laatste sprankeltjes magie in een wereld vol technologie. Dankzij een bepaalde spreuk slagen de twee broers erin om hun vader terug te halen uit de dood, zij het maar halvelings. Ze vertrekken op missie om de spreuk te vervolledigen en hun vader nog een allerlaatste keer te kunnen aanschouwen. Alleen weten ze niet dat ze daardoor ook slapende monsters zullen wekken…

Benieuwd hoe het afloopt voor de broers Ian en Barley? Ontdek het dit weekend in ‘Op aanvraag-catalogus’ van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top