"Was dit wel een slim idee?": de beste quotes uit Blind Gekocht

Films | In Blind Gekocht vertrouwen zeven koppels hun zuurverdiende spaarcenten toe aan vastgoedmakelaar Béa Vandendael en binnenhuisarchitect Bart Appeltans in de hoop hun ultieme droomhuis te vinden. Wij zetten de meest opvallende quotes uit de achtste aflevering op een rij.

Door Proximus

Deel dit nieuws

"Was dit wel een slim idee?"

Jeroen en Nathalie hadden een budget van 340.000 euro besteed en waren niet opgezet dat Bart en Bea niets meer van zich lieten horen. “Ik lig soms echt wakker…” zucht Nathalie openlijk. Ze vragen zich dan ook af of het wel slim was om zoveel geld te investeren. 

Het koppel begon aarzelend aan hun ontdekkingstocht maar de warme en huiselijke stijl was volledig naar hun zin. Het was pas bij het zien van de nieuwe keuken dat ze helemaal overtuigd raakten: “Hier is een hele metamorfose gebeurd”, lachte Nathalie. Ook man en hobbykok Jeroen was in de wolken. “De keuken hebben ze heel goed geïnterpreteerd.”, klonk het unaniem.

Met schrik voor een verouderde bovenverdieping zette het koppel hun ontdekkingstocht verder. Het ontbreken van een douche in de eerste badkamer zorgde voor tranen bij Nathalie. Bij het zien van de kinderkamer en hun eigen slaapkamer werd ze opnieuw gerustgesteld. Pas bij de ontdekking van een extra badkamer mét douche en kinderkamers kon de vreugde niet op bij de Antwerpse vrouw des huizes. “Vanaf dan wisten we dat het helemaal in orde was.”

"Hier zit ons geld dus!"

Cara en Wouter hadden in de vorige aflevering hun bedenkingen over de beletage die makelaarster Bea voor hen gekocht heeft. De veranda en het grote raam in de woonkamer stoorde hen vooral. Cara vond het een “vreemd concept” en manlief Wouter was ook niet overtuigd: “Wat een rare ruimtes.” Maar interieurarchitect Bart zou Bart niet zijn als hij geen plannetje had bedacht. Hij moest hiervoor wel een flinke hap van het budget gebruiken en moeilijke knopen doorhakken. 

Na een zenuwachtige autorit voor manlief Wouter betrad het koppel teleurgesteld de inkomhal. “Ik hoopte met een wauw-gevoel binnen te komen… en dat was niet helemaal,” gaf Cara toe. Maar hun zorgen verdwenen snel na het ontdekken van de vernieuwde woonkamer. “Oh my god! Dat is niet normaal! Dat is kei mooi,” gierde Cara meermaals. Het koppel stond versteld van Barts werk. “Hier zit ons geld dus!”, lacht Cara. 

De angst op verdere teleurstellingen keerde terug na het zien van de eerste slaapkamer die niet verfrist werd. Pas bij het zien van hun gerenoveerde slaapkamer en badkamer, zagen we het koppel opgelucht ademhalen. “Ik ben heel content”, zegt Wouter terwijl hij Cara een flinke kus op het hoofd geeft.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top