Nieuw op Netflix deze week

Series |

Netflix helemaal uitgekeken, denk je? Geen nood, ook deze week voorziet het streamingplatform ons van de nieuwste films en series. Hier is alvast onze selectie van deze week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Rapper A$AP Rocky, rocklegende Sting en nog vele andere beroemdheden getuigen in deze Netflix-documentaire over hun ervaringen met psychedelische middelen. Zonder schroom vertellen de celebrities over de highs en lows van hun druggebruik tijdens muzikale tournees, in de tourbus en in hun persoonlijke leven.

 

Regisseur Donick Cary verkoos om via animaties en sketches de getuigenissen van de celebrities tot leven te laten komen. Ondanks alle heldenverhalen, houden de makers ook een pleidooi om op een verstandige manier om te springen met psychedelica. ‘Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics’ is sinds 11 mei te zien op Netflix.

Trial by Media

Deze Netflix-documentaire focust op de invloed die de media hebben op het Amerikaanse rechtssysteem. De makers namen zes beruchte rechtszaken onder de loep en toonden op welke manier de pers druk uitoefende op het verloop ervan.

 

Amerikaans acteur en activist George Clooney is coproducent van de reeks. Eén van de andere makers, Jeffrey Toobin, is niet aan zijn eerste proefstuk toe. Hij schreef het boek over O.J. Simpson waarop de serie The People vs. O.J. Simpson werd gebaseerd. Trial by Media is sinds 11 mei te bewonderen op Netflix.

White Lines - Seizoen 1

Zoë (Laura Haddock) vliegt naar het zonnige Ibiza om uit te zoeken wie achter de dood zit van haar jarenlange vermiste broer. Omgeven door drugs, feestjes, muziek en leugens is niets wat het lijkt op het zonnige eiland. Als klap op de vuurpijl wordt Zoë bovendien geconfronteerd met haar eigen donkere kantjes.

 

Het eerste seizoen van ‘White Lines’ telt tien afleveringen. De serie is geproduceerd door Alex Pìna, de maker en bedenker van ‘La Casa de Papel’. Beschikbaar vanaf 15 mei.

Schitt’s Creek - Seizoen 6

De familie Rose leidt het perfecte leven vol met luxueuze wagens, peperdure kleren en een prachtig landgoed. Wanneer ze op een dag al hun rijkdom verliezen, moet de familie haar intrek nemen in het afgelegen stadje ‘Schitt’s Creek’ dat vader Rose ooit eens op de kop tikte. Hier begint de doldwaze aanpassingsperiode aan het gewone leven en aan de niet zo gewone inwoners van Schitt’s Creek.


Deze Canadese sitcom is een samenwerking tussen de acteur en komiek Dan Levy en zijn zoon Eugene Levy. Naast de vele Canadese prijzen, won ‘Schitt’s Creek’ in 2019 twee Emmy’s.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top