Nieuw in Movies & Series: Luc Bessons film "Anna"

Films | Vind je je gading niet in het aanbod van de reguliere tv-zenders? Waarom neem je dan niet eens een kijkje in het Movies & Series-aanbod van Proximus Pickx? Vanaf 16 mei kan je daar "Anna" bekijken, een actiefilm uit de koker van Luc Besson.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Anna is een jonge spion die gerekruteerd wordt door de Russische KGB. Na haar opleiding, wordt ze voor haar eerste missie uitgestuurd naar Parijs waar ze als mannequin door het leven gaat. Het scenario lijkt in eerste instantie sterk op dat van "Nikita" - een mooie jonge vrouw die leert te vechten - maar "Anna" neemt plots een radicaal andere wending. Luc Besson schiet opnieuw raak en trakteert ons op een op de millimeter gekalibreerde actiefilm.

Voor de titelrol deed Besson een beroep op Sasha Luss, een eerder onervaren actrice. Het mag dan wel haar eerste rol op het witte doek zijn, in het echte leven is Luss een succesvol model, net als de heldin in de film. Je zou kunnen zeggen dat Besson een boontje voor haar heeft, want hij beloonde haar eerder reeds met een rolletje in "Valerian and the City of a Thousand Planets". Naast Luss maken Helen Mirren, Cilian Murphy en Luke Evans de topcast compleet.

"Anna" is vanaf 16 mei beschikbaar in het Movies & Series-aanbod van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top