Twijfels rond licenties KSV Roeselare en Excelsior Virton: maandag volgt (normaliter) beslissing

Sport | Tien mei was wekenlang dé deadline waarop het Belgisch Arbitragehof voor de Sport haar beslissingen zou meedelen inzake de licenties van de clubs die buisden voor de licentiecommissie. Heel wat clubs kregen officieus al wel positief nieuws van het BAS, maar voor Roeselare en Virton is het nog steeds bang afwachten op een finaal vonnis.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Virton moet zich maandag nog eens melden bij de drie arbiters van het BAS. De club kreeg niet alles goed uitgelegd bij hun passage in de loop van vorige week en krijgen maandag nog een extra uurtje om goede oplossingen aan te reiken op de extra vragen van het BAS.

Ook rond de situatie van KSV Roeselare hangt er nog wat mist, zo meldde BAS-arbiter Joris De Tollenaere bij Belga. "Maandag wordt de zaak-Roeselare besproken. Wij hebben uren gedebatteerd over wat de beslissing moet zijn. Het is niet zo dat wij in 5 minuten snel een beslissing nemen", klinkt het. Bij Roeselare is men wel optimistisch over de uitspraak van het BAS. Maandagavond zouden alle clubs moeten weten waar ze aan toe zijn.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top