Deze films of series mag je dit weekend niet missen

Stilaan zien we licht aan het einde van de tunnel, nu de coronamaatregelen beetje per beetje worden teruggeschroefd. We mogen dan wel vanaf zondag vier extra personen zien, de regel blijft om zoveel mogelijk in je kot te blijven. Daarom bieden we je een kleine selectie aan van wat je dit weekend niet mag missen op tv.

GR5 – Eén

De Vlaamse thrillerreeks GR5, over vier vrienden die een wandeltocht maken langs het Grote Routepad nummer 5 als nagedachtenis van hun vermiste vriendin, kent aanstaande zondag zijn ontknoping. Een ongeluk met fatale afloop hakt stevig in op de groep, maar net dan duikt er een nieuw spoor op naar de verdwenen vriendin. Eentje die alle vragen voorgoed zal beantwoorden.

Mis de finale niet van GR5, deze zondag vanaf 20u50 op televisiezender Eén.

A Star is Born – Proximus Pickx-catalogus

Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady Gaga). Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Je kan deze Oscarwinnende film vinden in de catalogus van Proximus Pickx, onder het menu ‘Moeders aan de top’.

Workin Moms - Netflix

In deze Canadese serie, te zien op Netflix, worden vier bevriende moeders (Catherine, Jessalyn, Dani en Juno) geconfronteerd met de moeilijke balans tussen hun gezinsleven, het werk en andere sociale verplichtingen. Verschillende, herkenbare onderwerpen worden op een grappige manier aangekaart. En u raadt het al: niet alles loopt zoals gepland bij de vier moeders.

Blinky Bill - Proximus Pickx-catalogus

Blinky Bill is een avontuurlijke jonge koala met een levendige fantasie. In zijn hart droomt hij er van om avonturier te zijn net als zijn vader. Als zijn vader op een dag vermist wordt, is dat de kans voor hem, om in zijn vaders voetsporen te treden. Hij begint dan aan een avontuurlijke reis, die niet alleen gevaarlijk is, maar ook nieuwe vrienden zal brengen. Samen met zijn nieuwe vrienden zet Blinky alles op alles om zijn vader te vinden. Zal het hem lukken?

Bekijk deze animatiefilm met het hele gezin via de aanvraag-catalogus van Proximus Pickx, te vinden onder de categorie ‘Speciaal voor de hele familie’.

Series

Bekijk alles
Top