LOSC beëindigt samenwerking met Stefano Pinna

Door Proximus

Deel dit nieuws

Stefano Pinna is een van de bekendste FIFA-spelers in België. Na minder dan een jaar bij LOSC kondigde de club het einde aan van de samenwerking met de Belgische speler. We weten niet precies waarom de samenwerking is stopgezet.

Stefano vertegenwoordigde het Franse Lille OSC sinds september 2019. Gedurende zijn seizoen in het rood-blauwe shirt nam hij deel aan twee FUT Champions Cups, in Boekarest en in Atlanta.

Aangezien de lockdown alle voetbalcompetities, inclusief de Ligue 1, on hold zet, is het niet verwonderlijk dat LOSC zijn activiteiten heroriënteert. Het esports-plan lijkt echter door te gaan, want RayZiaaH maakt nog altijd deel uit van het team op het moment van schrijven.

Stefano Pinna kondigde in een tweet aan dat hij nu een vrije speler is. Verder bedankte hij zijn voormalige club en wenste hij het team veel succes voor de toekomst.

Nu is de vraag wat Stefano van plan is. We zullen de komende weken zeker meer te weten komen. Hij maakt nog steeds deel uit van het e-Devils-team op FIFA 20 en speelt vriendschappelijke wedstrijden tegen andere landen. Onlangs speelde hij tegen Zwitserland met zijn Belgische teamgenoot Gilles Bernard.

© LOSC eSports

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top