Binnenkort in de Op aanvraag-catalogus: "All of Us"

Films | Vanaf 5 mei kan je als filmfanaat in de Op aanvraag-catalogus terecht voor de laatste worp van regisseur Willem Wallyn. "All of Us" vertelt het hartverscheurende verhaal van een moeder die uit alle macht probeert om het leven na haar dood in goede banen te leiden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Twintig jaar na zijn geslaagde langspeeldebuut met "Film 1" over de Agusta-affaire, heeft regisseur Willem Wallyn met "All of Us" een tweede film klaar. In deze tragikomedie zoomt hij in op huismoeder Cathy (Maaike Neuville), die terechtkomt in een praatgroep van terminaal zieke patiënten, onder leiding van therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf een midlifecrisis doormaakt. Cathy beslist om haar borstkanker angstvallig geheim te houden voor haar naasten, terwijl ze haar zus voorbereidt om haar plaats als moeder en als vrouw over te nemen. Vraag is natuurlijk of haar zus dat zal zien zitten...

Naast Maaike Neuville en Barbara Sarafian, kan de regisseur van gesmaakte tv-reeksen als "Zone Stad" en "Aspe", ook nog rekenen op het acteertalent van onder meer Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke en Joke Devynck. "All of Us" staat ook garant voor het acteerdebuut van Janelle Vanes, de dochter van Axelle Red.

"All of Us" is vanaf 5 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top