Bloodshot: een nieuwe superheld in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Films | Deze keer is het de beurt aan Valiant Comics om een van hun superhelden een tweede leven te geven op het witte doek. Tevens betekent "Bloodshot" ook de terugkeer van Vin Diesel op het grote scherm.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Bloodshot" is een film die zijn oorsprong vindt in een van de comics van Valiant Comics. Dankzij deze actiefilm pur sang zullen liefhebbers van het genre meer dan hun hartje kunnen ophalen. De film luidt tevens de comeback van Vin Diesel in de bioscoopzalen in, hier in de rol van een soldaat die sneuvelt tijdens een missie. Hij wordt dood verklaard, maar dat is buiten een cyberbedrijf gerekend dat hem terug tot leven wekt met behulp van revolutionaire nanotechnologie.

Natuurlijk loopt niet alles van een leien dakje. Vin Diesel, alias Angelo Mortalli, komt erachter dat de wetenschappers hem manipuleren om hem in te zetten als moordmachine. Zijn herinneringen komen beetje bij beetje terug en Mortalli besluit op zoek te gaan naar de verantwoordelijken. Kortom, een wraakfilm die je niet onberoerd zal laten.

Op het vlak van casting vinden we naast Vin Diesel onder meer de excellente Guy Pierce in de rol van slechterik en de beeldschone Eiza González, die we naar we vermoeden binnenkort wel vaker zullen terugzien.

"Bloodshot" is beschikbaar in de sectie "VOD Premium: Bioscoopreleases vanuit je zetel" van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top