IsoNations Cup op FIFA 20: België neemt deel met sterk vijftal

Door Proximus

Deel dit nieuws

De IsoNations Cup op FIFA 20 brengt de crème de la crème van professionele FIFA-spelers samen in een Pro Clubs-toernooi (in dit geval, vijf tegen vijf). Ons Belgische team onder leiding van Gilles Bernard staat klaar om een ravage aan te richten.

Van 30 april t.e.m. 11 mei nemen 31 teams het tegen elkaar op in FIFA 20. De competitie begint met een groepsfase waarin België Hongarije (30 april), Oekraïne (1 mei) en Polen (2 mei) treft. Om het toernooi aan te vatten heeft Gilles gerenommeerde esporters geselecteerd: Abdullah Waiss van KRC Genk, Robin “Mr-Robz” Sleeuwagen van KAA Gent, Geoffrey “Blakerevenge” Meghoe van het amateurteam van Zulte Waregem en Bryan Moeyaert.

Op papier ziet het team er heel sterk uit. De Pro Clubs-modus wordt normaal gezien in elf tegen elf gespeeld, zodat elke speler zich kan concentreren op één rol. Gedurende de IsoNations Cup zullen hun communicatie en teamspel top moeten zijn om kans te maken op de titel.

Gilles Bernard stelt zijn IsoNations Cup-team voor.

Voor Frankrijk nemen Dylo (Team Vitality), Diakite19x (beGenius), LucaaasPrs en Bryan (WIP) deel. Mino van Team Grizi is de kapitein.

Het toernooi deelt geen prijzen uit aan de winnaars. De spelers krijgen simpelweg de kans om hun land te vertegenwoordigen in een onofficiële internationale competitie.

© IsoNations Cup

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top