AB Canapé: de smakelijke cocktail van Juicy

Muziek |
Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden ook op Proximus Pickx aangeboden. Vandaag op het menu: het bruisende duo van Juicy.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Juicy, bestaande uit hartsvriendinnen Sasha Vovk en Julie Rens, is één van de revelaties die de laatste jaren uit het peloton van de Belgische muziekscene ontsnapte. Het duo gaf een eigenzinnige draai aan de grootste r&b-hits uit de jaren 90 en 2000, waar de twee Brusselse schoonheden drie jaar op konden teren, om nadien eigen werk te vervaardigen.
 
Aan het jaarbegin van 2018 maakte het tweetal furore met hun geflipte clips voor de singles "Count Our Fingers Twice" en “Die Baby Die”. In hun bijna vijfjarig bestaan heeft het duo twee zelfgeproducete EP’s uitgebracht en werden de dames vaste klant op menig festivalaffiche.
 
Hun muziek is een smakelijke blend van hip hop, r&b en jazz. Juicy drijft de spot met clichés en doorbreekt de gevestigde genrecodes met veel humor en zelfspot. Voor uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bruisende girlpower, één adres: Juicy!
 
In maart 2018 speelde Juicy de Ancienne Belgique aan flarden tijdens de voorstelling van hun eerste EP:  "Cast A Spell". Bekijk hieronder de beelden:
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top