Lachen, gieren, brullen: deze filmpjes verlichten het lockdownleed

Series | Loop je de muren op in deze lockdowntijden? Krijg je een punthoofd van de slechtnieuwsshow die het coronavirus veroorzaakt? Geen nood: zelfs in deze barre tijden blijft het internet een onuitputtelijke bron aan grappen en grollen. De virtuele uitlaatklep van de wereld bezorgde ons deze week volgende vijf pareltjes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kibbelend lockdownkoppel
 
De genaamde Trey Kennedy ging deze maand viraal in cyberspace met zijn hilarische portrettering van een koppel dat opgescheept zit met elkaar tussen vier muren, en zich dood ergert aan elkaars gedrag. De tortelduifjes zitten na weken van isolatie voortdurend op elkaars lip. Die onderhuidse irritatie wordt heerlijk vervat in deze geestige parodie, die voor sommige lotgenoten misschien wel akelig herkenbaar is.

 
Stuntmannen in quarantaine
 
Ja, ook de stuntmannen en -vrouwen van Hollywood zitten nu werkloos thuis. Maar dat weerhoudt hen er niet van om het coronavirus te bestrijden - letterlijk dan. In een viraal filmpje delen ze elkaar op een bedreven en vakkundige manier virtuele klappen uit. De vechtacrobaten dagen bovendien iedereen uit om hetzelfde te doen. Heerlijk entertainend, die virtuele knokpartijen!


 
De aandachtzieke papadino
 
Ook deze treffende imitatie van een T-Rex willen we u niet onthouden. Een zorgzame papa ontpopt zich tijdens het ontbijt plots tot een schreeuwende dino met affectieproblemen. Het filmpje werd op TikTok – het videoplatform dat de voorbije weken razendsnel aan populariteit won –  tot dusver meer dan een miljoen keer geliked. 
@olivemannella

No Karen’s were harmed in the making of this video... the saga continues ?? @frankiemannella @clmannella @elliemannella ##keepingbusy ##dadosaur ##fyp

? original sound - olivemannella
Sex & The City: Quarantine Edition
 
Fans van de iconische tv-reeks zullen zich ongetwijfeld een breuk lachen met deze virale TikTok-parodie, waarin een lolbroek enkele dialogen uit de serie overhevelt naar een lockdowncontext.
@jaykeworkman

The ladies of Sex and the City quarantine in Miranda’s Upper West Side apartment ##foryou ##foryoupage ##fyp ##comedy ##sexandthecity ##4u

? original sound - jayketwerkman

Bezige bij Jane Fonda

Last but not least: ook de Amerikaanse actrice Jane Fonda draagt haar steentje bij aan de leutigheid op TikTok. De fitnessgoeroe op leeftijd toont ons een glimp van haar drukke quarantaineleven op de aanstekelijke tonen van ‘9 to 5’ van Dolly Parton.
@janefonda

Lots of amazing young people working beyond 9-5 to save the climate. I joined them & so can you! ##earthday ##9to5 ##FireDrillFriday

? original sound - zachjustice_

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top