Nieuw op Proximus Pickx: ‘Gossip Girl’ Blake Lively in actiedrama The Rhythm Section

Vanaf vandaag kan je in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx terecht voor spetterende actie met ‘The Rhythm Section’. In de film is een glansrol weggelegd voor actrice Blake Lively, die we nog kennen van haar rijkeluisleventje in tv-serie ‘Gossip Girl’. 

Wie haar aan het werk zag als verwende pacha in ‘Gossip Girl’ had in de verste verte niet kunnen bevroeden dat Blake Lively zich ooit tot actieheldin zou ontpoppen. En toch, de wederhelft van steracteur Ryan Reynolds en moeder van drie is kennelijk van vele markten thuis.
 
De film draait rond een rouwende weduwe die zint op wraak als ze er via een journalist achter komt dat de vliegtuigcrash waarbij haar gezin drie jaar eerder omkwam geen ongeluk was, maar georkestreerd bleek door terroristen. Lively schittert aan de zijde van Jude Law als een gebroken, drugsverslaafde prostituee die zich omschoolt tot een getrainde moordmachine en het recht in eigen handen neemt.
 
Hoewel de film allerminst een hoogvlieger was aan de filmkassa’s, vormen de onderhoudende plot en de puike acteerprestaties het ideale kijkvoer om in deze statische lockdowntijden je honger naar actie te stillen. Alle ingrediënten van een klassiek actiedrama zijn aanwezig, dus schranzen maar!

The Rhythm Section is vanaf 23 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
 

Films

Bekijk alles
Top