Er waren nog twee halve finales te spelen in de RIV4L College League, een op FIFA en de andere op League of Legends. Alle finalisten zijn nu bekend.

Het is afgelopen! De groepsfase en de play-offs van de RIV4L College League zijn voorbij. De laatste twee halve finales waren wedstrijden op League of Legends en op FIFA, met in beide confrontaties de regerende kampioen.

Op LoL stond de ULB immers tegenover EPHEC, de kampioen van de competitie. Het duel was snel beslist met een 0-2-overwinning in het voordeel van de grote favoriet. In de finale wacht echter een verrassing waarvoor het team op zijn hoede zal moeten zijn. Niet voor niets is PXL erin geslaagd zich te kwalificeren zonder ook maar één wedstrijd te verliezen sinds het begin van de competitie. In de kleine finale neemt de ULB het op tegen de Arteveldehogeschool.

Aan FIFA-kant was het de ULB die zijn plaats moest verdedigen. Twee seizoenen lang was Ardixa ongeslagen, maar nu werd hij verrast door de UGent-speler. De Gentse speler won de best of 3 en speelt de finale tegen VIVES. De ULB en KDG Antwerpen voetballen voor de derde plaats.

Alle resultaten

© RIV4L College League

© RIV4L College League