ShadooW en Thibaut Courtois vertegenwoordigen België tegen Luxemburg op FIFA 20

Door Proximus

Deel dit nieuws

Quentin “ShadooW” Van Wattyne en Thibaut Courtois zullen het opnemen tegen Luxemburg in een vriendschappelijke duel op FIFA 20. De Royal Belgian Football Association biedt in deze barre tijden virtuele voetbalwedstrijden aan aangezien het voor Belgische clubs nog steeds onmogelijk is om terug te keren naar de velden.

Naar het beeld van de vriendschappelijke confrontatie tegen Zwitserland, die eindigde in een nederlaag voor Stefano Pinna en Gilles Bernard, heeft de RBFA profspeler ShadooW van Standard Luik en de Belgische international Thibaut Courtois van Real Madrid opgeroepen voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Luxemburg. De tegenstanders zijn esporter Fabio “xfabinhoo_19” Martins en Legia Warschau-verdediger Chris Philipps.

De ontmoeting vindt plaats op dinsdag 21 april om 20u op het YouTube-kanaal van de Belgische federatie. Thibaut Courtois speelt tegen Chris Philipps en ShadooW speelt tegen xfabinhoo_19. Hun resultaten zullen worden opgeteld om de eindscore te bepalen. We zullen dit artikel updaten na afloop van de wedstrijden.

© RBFA

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top