Beerschot countert interesse in Vanhamel met stevige contractverlenging

Sport | De voorbije dagen werd er heel wat bericht over de interesse van RSC Anderlecht in Beerschotdoelman Mike Vanhamel. Maar de Antwerpenaren bleven kalm onder de belangstelling en counterden de plannen van het andere 'paars-wit' met een stevige contractverlenging.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club maakte dinsdagochtend via de officiële kanalen bekend dat Mike Vanhamel een contractverlenging heeft getekend van maar liefst vier seizoenen met optie. Een stevige optater voor alle clubs die geïnteresseerd waren in de aanvoerder van Beerschot VA. Een transfer deze zomer lijkt dan ook meteen uitgesloten.

Vanhamel rondde vorige maand zijn tweede seizoen op het Kiel af met een perfect rapport. De doelman miste geen minuut van de competitie en toonde zich ook in de eerste finalematch tegen OHL een secuur sluitstuk. Het hoeft dan ook geen betoog dat de Mannekes bijzonder blij zijn dat de nu 30-jarige Brusselaar ook de komende seizoenen hun doel zal verdedigen.

"Wees niet bang"

Ook Vanhamel zelf liet op de officiële website van Beerschot VA zijn tevredenheid blijken. "De recente interesse is zeker flatterend maar weegt niet op tegen het gevoel dat ik heb bij deze club en het immense respect dat ik voel van de club en vooral onze superfans. Wees niet bang want ik blijf erbij! “

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top