NBA2K Sundays: Thibaut Courtois neemt het op tegen Willy Hernangómez

Door Proximus

Deel dit nieuws

Net als in het voetbal zijn de NBA-wedstrijden opgeschort door het coronavirus. In het kader van de #NBATogether-campagne neemt de Belgische doelman Thibaut Courtois het op tegen Europese beroemdheden, atleten en influencers op NBA 2K20.

De Belgische international zal in zijn vierde wedstrijd te maken krijgen met een taaie tegenstander, namelijk Willy Hernangómez van de Charlotte Hornets. Thibaut Courtois zal aantreden met de Atlanta Hawks. De hele wedstrijd wordt uitgezonden op zijn persoonlijk Twitch-kanaal.

De afgelopen weken speelde Courtois wedstrijden op NBA 2K20 tegen Mats Hummels, Romelu Lukaku en Sergio Agüero. Als grote Formule 1-fan is dit niet de eerste keer dat de doelman van Real Madrid betrokken is bij esports-projecten. Hij nam ook deel aan de virtuele GP van Australië en eindigde op de 11e plaats.

#NBATogether

Uitzending

De wedstrijd tussen Thibaut Courtois en Willy Hernangómez wordt op 19 april om 21u uitgezonden op Twitch. We verwachten een spannende confrontatie!

Uitslag

We zullen dit artikel updaten zodra we de uitkomst van deze confrontatie kennen. De andere wedstrijden van Thibaut Courtois vind je hier: Mats Hummels, Romelu Lukaku, Sergio Agüero.

© Photonews

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top