Nieuw in Movies & Series

Series | Er staan weer heel wat nieuwe series en films voor je klaar in Movies & Series!

Door MF

Deel dit nieuws

Verschillende buitenlandse topproducties, veel spanning, maar ook een lach en een traan. Ontdek het aanbod hier!

Barry S2

Als je op zoek bent naar een originele en hilarische sitcom, dan moet je de serie ‘Barry’ bekijken! In het eerste seizoen is huurmoordenaar Barry Berkman (Bill Hader) op weg naar Los Angeles om iemand te doden, maar dat verloopt niet volgens plan. Hij komt terecht in een acteerles van Gene Cousineau (Henry Winkler). Barry’s leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Geniet van het tweede seizoen vanaf 29 mei via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Long Shot

In ‘Long Shot’ spelen Seth Rogen (Fred Flarsky) en Charlize Theron (Charlotte Field) een dynamisch en verrassend duo. Fred is een getalenteerde en vrijgevochten journalist, Charlotte is een van de invloedrijkste vrouwen ter wereld die gaat voor het presidentskandidaatschap. Hun connectie: zij was vroeger zijn babysitter. De twee lijken bijna tegenpolen, maar wanneer ze elkaar na lange tijd opnieuw ontmoeten, slaat de vonk over… en hoe!

‘Long Shot’ is vanaf 2 mei beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Underground S2

Een historisch en pakkend verhaal over de strijd tegen slavernij, gebaseerd op waargebeurde feiten. Dat vat de historische dramaserie ‘Underground’ goed samen. Tijdens de 19de eeuw, net voor de Amerikaanse Burgeroorlog, ontstaat de Underground Railroad, een netwerk van geheime routes en onderduikadressen voor Afro-Amerikaanse slaven. Blank en zwart werken er samen om mensenlevens te redden van de slavernij.

Bekijk vanaf 3 mei het spannende tweede seizoen van ‘Underground’ via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

La Ragazza nella Nebbia

De titel van deze Italiaanse thriller betekent in het Nederlands: ‘Het Meisje in de Mist’. Anna Lou, een vijftienjarig meisje, verdwijnt spoorloos in het Italiaanse dorp Avechot. De vreemde en mysterieuze detective Vogel wordt bij de zaak gehaald. Hij staat bekend om zijn eigenzinnige aanpak, die al vaker tot oproer leidde. Is deze verdwijning gewoon tienerrebellie of dwaalt er ergens een wolf in schaapskleren?

Achterhaal het vanaf 9 mei via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Occupied S2

‘Occupied’, de actuele Noorse politieke thrillerreeks bedacht door Jo Nesbø, speelt zich af in de nabije toekomst. De pas verkozen Noorse overheid is bezorgd om het klimaat en legt daarom de olie- en gasproductie stil. Alleen is dat buiten de Europese Unie gerekend, die niet achter dat besluit staat en Rusland inschakelt. Dat heeft verregaande gevolgen voor de Noren, die na een tijdje wakker lijken te worden in een bezet land…

Verslind het tweede seizoen via Movies & Series vanaf 15 mei.  Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Anna

In de actiethriller ‘Anna’ speelt actrice Sasha Luss de bloedmooie en intrigerende Anna Poliatova. Onder Anna’s onschuldige uiterlijk gaat heel wat potentieel schuil. Ze wordt opgepikt door de Russische geheime dienst KGB en na een jaar training wordt ze een van de meest gevreesde huurmoordenaars.

Bekijk deze film met een topcast (Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy) vanaf 16 mei via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The Biggest Little Farm

Als je houdt van dieren en pakkende verhalen met een boodschap, dan is de documentairefilm ‘The Biggest Little Farm’ zeker iets voor jou. John Chester en zijn vrouw Molly dromen al jaren van een duurzame boerderij waar ze hun eigen eten kunnen oogsten. Ze kopen een stuk land en werken jaren met ups en downs om in harmonie met de natuur te kunnen samenleven.

Deze prachtige en aandoenlijke film is vanaf 18 mei beschikbaar via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Portrait de la jeune fille en feu

De Franse film ‘Portrait de la jeune fille en feu’ is een historisch drama dat zich afspeelt in de late 18de eeuw. Héloïse (Adèle Haenel), een jonge vrouw die op het punt staat te trouwen, maar dat eigenlijk niet wil, moet een huwelijksportret van zichzelf laten schilderen. Dat weigert ze, en dus gaat kunstenares Marianne (Noémie Merlant) anders te werk. Overdag houdt ze Héloïse gezelschap, ’s nachts schildert ze haar portret. De twee vrouwen komen steeds dichter bij elkaar en worden verliefd, ook al mag het niet…

Kijk vanaf 23 mei hoe de film afloopt via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Nashville S4

Fan van countrymuziek, glamour en drama? De serie ‘Nashville’ met in de hoofdrol Connie Britton en Hayden Panettiere heeft het allemaal. Het leven van twee countrysterren, Rayna Jaymes en Juliette Barnes, loopt niet altijd van een leien dakje. De ene dag ben je een rijzende ster, de volgende herkent niemand je nog… Ook acteurs Charles Esten, Dana Wheeler-Nicholson en Jonathan Jackson voegen hun portie drama toe!

Bekijk vanaf 27 mei het vierde seizoen van ‘Nashville’ via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Missions S1 & S2

De Franse sciencefictionserie ‘Missions’ speelt zich af in de nabije toekomst. De eerste bemande missie naar Mars is een feit! Aan boord zitten een groepje van de beste wetenschappers en een jonge vrouwelijke psychiater die hun mentale gezondheid in het oog moet houden. Hun toestel komt dichter en dichter bij de rode planeet, maar net voor ze moeten landen, gaat er iets mis en krijgen ze een vreemde boodschap…

Binge het eerste en tweede seizoen vanaf XXX via Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Playmobil: The Movie

Je favoriete speelgoed neemt je mee op avontuur in de film ‘Playmobil: The Movie’! Marla was vroeger een zorgeloos meisje, maar na de dood van haar ouders zorgt ze nogal krampachtig voor haar broertje Charlie. Wanneer hij in de Playmobil-wereld verdwijnt, moet ze alles loslaten en zich overgeven aan een kleurrijke en onvoorspelbare reis met de Playmobil-figuren… Waar is Charlie en zal ze hem terugvinden?

Bekijk de film via Movies & Series vanaf 7 juni. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top