Lommel laat Santermans definitief naar Lierse Kempenzonen vertrekken

Sport | Ben Santermans zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in de kleuren van Lommel SK. De centrumverdediger verhuisde afgelopen winter op uitleenbasis naar Lierse Kempenzonen en maakt nu ook definitief de overstap naar de Pallieters.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Santermans was in het seizoen 2018 - 2019 nog een vaste waarde in het hart van de Lommelse defensie, maar verloor in het afgelopen seizoen zijn titularisstek aan Tim Siekman. In zijn zoektocht naar speelminuten belandde Santermans tijdens de wintermercato als 'huurling' bij Lierse Kempenzonen waar hij zich meteen ontpopte tot sterkhouder (én zelfs aanvoerder).

De Pallieters waren zo tevreden dat ze Santermans nu een contract gaven voor één seizoen met optie voor nog een extra jaartje. De 27-jarige verdediger was einde contract bij Lommel, maar stelde op de officiële website van Lierse Kempenzonen wel dat er nieuwe interesse was vanuit 1B.

"Het klopt dat door mijn ervaring in 1B enkele clubs gepolst hebben, alleen kan ik op dit moment nergens beter vertoeven als bij Lierse. Ik sta te popelen om voor onze supporters te spelen en ze hopelijk een topseizoen bezorgen", klinkt het bij de centrumverdediger.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top